Колежът по туризъм при Университет Проф.д-р Асен Златаров-Бургас даде начало

...
Колежът по туризъм при Университет Проф.д-р Асен Златаров-Бургас даде начало
Коментари Харесай

Великденска трапеза – базар за старта на кандидатстудентската кампания в Колежа по туризъм

Колежът по туризъм при Университет „ Проф.д-р Асен Златаров ”-Бургас даде начало на кандидатстудентската си акция с истинска инициатива- Великденска трапеза-базар. В годината, в която навършва 55 години от своето основаване, бургаската Алма Матер реши да покаже професионалните професионалните умения на своите ученици, надградили обичайното кулинарно образование до същинско изкуство.

Пред гостите на събитието - представители на Общинския съвет, отпред с ръководителя му, проф. Севдалина Турманова, зам.- кметове и шефове на дирекции в Общината, ректорското управление на Университета, членовете на Комисията по туризъм при Община-Бургас, както и голям брой сътрудници на Колежа от туристическия отрасъл, възпитаниците на колежа показаха майсторски клас по креативност и кулинарен дизайн.

Под управлението на своите ментори, доцент Катя Илиева, доцент Минчо Полименов, гл.ас. Диана Инджелиева и учител Катя Рихтер, студентите бяха подготвили атрактивни печива, луксозни захарни произведения, хапки и коктейли, аранжирани и поднесени по всички правила на туристическото гостолюбие.

Те бяха приветствани от шефа на Колежа, проф. Братой Копринаров.

Средствата от благотворителния базар ще бъдат вложени за възобновяване на софтуерното съоръжение на образователното звено, което разполага с един от най-големите блокове за подготвяне на храна и сервиране в системата на българското висше обучение.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР