Колежанска общност скърби за загубата на 18-годишния футболист Камдан Макрайт.Първокурсникът

...
Колежанска общност скърби за загубата на 18-годишния футболист Камдан Макрайт.Първокурсникът
Коментари Харесай

Колежанин и обещаващ спортист загина, докато караше електрически скутер

Колежанска общественост скърби за загубата на 18-годишния футболист Камдан Макрайт.

Първокурсникът на Държавнияуниверситет в Сан Хосев Съединени американски щати е бил погубен в петък сутринта, до момента в който е карал електрически скутер, съгласно отдела по лека атлетика в Сан Хосе иКалифорнийския магистрален патрул.

Малко преди 7 часа сутринта в петък управляващите са получили сигнал за злополука с учебен рейс, включваща човек на електрически скутер на две пресечки от кампуса, съгласно Рос Лий от магистралния патрул.

Полицаите са реагирали и са намерили Макрайт мъртъв на мястото на злополуката.

Според предварителното следствие на магистралния патрул, учебен рейс, пренасящ 14 възпитаници, е навлязъл в кръстовище на зелен светофар и се е блъснал в Макрайт, до момента в който той се е качвал на пътя на рейса на пешеходна пътека.

Разследването на злополуката продължава, само че не се счита, че алкохолна или наркотична интоксикация са фактор за злополуката.

„ Университетът работи в съдействие с полицейското ръководство на Сан Хосе, калифорнийския магистрален патрул, университетската полицейска работа на SJSU, отдела по студентски въпроси на SJSU и SJSU Athletics след този драматичен случай “, се споделя в изказване на учебното заведение.

„ Загубата на нашия възпитаник е сърцераздирателна и опустошителна за нашата общественост в щата Сан Хосе “, сподели шефът на учебното заведение Стив Перес в изказването.

„ Скърбим за Камдан, неговото семейство, другари, съотборници и семейство Спартан.Скърбим дружно и ще предоставим цялата поддръжка, от която се нуждаят фамилията на Камдън, нашите възпитаници и нашата футболна стратегия, с цел да им помогнем да преминат през тази покруса “, сподели той.

Заместник-треньорът по лека атлетика на университета Скот Макдоналд сподели на CNN в имейл: „ Ще продължим да оказваме поддръжка на тима в тези сложни времена. ”

От учебното заведение споделиха, че също по този начин ще дават психолози разполагаем на студентите посредством центъра за съвещания на университета.

Спартанците, които водят своята дивизия на Mountain West Conference, трябваше да играят в събота вЩатския университет на Ню Мексико.Училищата обаче взеха решение да отсрочат мача.

Отделът по лека атлетика възнамерява да организира минута безмълвие за Макрайт на някои надпревари в петък и ще бъдат подхванати спомагателни дейности, с цел да почетат паметта на починалото момче.

„ Всички сме съкрушени от трагичната загуба на Камдан Макрайт “, сподели треньорът по лека атлетика Джеф Коня.

„ Общността на щата Сан Хосе е доста сплотена и кампусът е унищожен.Твърде рано загубихме един доста образован, надарен млад мъж.Нашите откровени мисли и молебствия са към семейство Макрайт “, съобщи той.

Главният футболен треньор на Спартанс Брент Бренън сподели:

„ Тази заран трагично загубихме необикновен млад мъж.Камадан имаше ярко бъдеще пред себе си и всички в тази общественост, които имаха опция да прекарат време с него, знаеха това.Все още се опитваме да се оправим с новината за тази покруса и оценяваме поддръжката на всички в тези сложни времена.Нашите мисли и молебствия са със семейство Макрайт и желая те да знаят, че всички сме тук за тях.Кмадан постоянно ще бъде в сърцата ни и доста ще ни липсва. ”

Според уеб страницата за лека атлетика на университета, преди да се причисли към Spartans, Макрайт е играл за St. Genevieve High в Панорама Сити, Калифорния, където е бил капитан на тима през своите младши и старши сезони и два пъти MVP на своята лига.

Източник: dnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР