Колежа или смърт“. Зад този транспарант застанаха хиляди привърженици на

...
Колежа или смърт“. Зад този транспарант застанаха хиляди привърженици на
Коментари Харесай

Феновете на Ботев Пловдив ще присъстват на сесията на ОбС за Колежа

„ Колежа или гибел “. Зад този транспарант застанаха хиляди последователи на Ботев Пловдив, които излязоха на митинг за транспарантното дострояване на клубния стадион.

Мащабното неодобрение бе намерено с националния химн на емблематичния пл. „ Съединение “.



„ Протестът през днешния ден не е за пари и не е обвързван с искане на спомагателни публичнисредства. Имаме съответни претенции, които настояваме да бъдат изпълнени. Искаме с отпуснатите 12 млн. лв. спомагателни средства от Община Пловдив да се приключи цялата козирка на стадиона и да се пуснат в употреба четирите бранша, а строителят за негова сметка да поправи некачествено осъществените действия, които установихме при инспекцията на оборудването. Интересува ни по какъв начин са изхарчени отпуснатите общо 37 млн. лв. до този миг и чак по-късно можем да приказваме за спомагателни средства ", съобщи ръководителят на Сдружение " ПФК Ботев " Борис Гиздаков.



Множеството последователи на жълто-чернитепреминаха пешком по бул. „ 6-и септември “ и „ „ Цар Борис III Обединител “, преди да стигнат пред пощата и постройката на община „ Пловдив “, с цел да изложат своите претенции. Площадът, който преди няколко години оцвети фонтана си в жълто, с цел да отпразнува извоюваната от ботевистите Купа, нощес се извърши със особено издадени „ банкноти “ 100% Колежа, на които бе изобразен точно стадионът от първичния план.



Привържениците имат желание да участват на сесията на Общинския съвет на града, когато ще бъде гласувано предлагането на кмета Здравко Димитров за обезпечаване на още 22,5 млн. лв. от бюджета на общината в границите на идващите три години точно за Колежа.

Феновете упорстват гласуваните още преди месеци 12 млн. лв. да бъдат изразходвани за завършването на цялата козирка на стадиона и да се пуснат в употреба четирите бранша.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР