Колегите работят. Предприеха се определени действия от страна на ГДБОП.

...
Колегите работят. Предприеха се определени действия от страна на ГДБОП.
Коментари Харесай

Абсурден стадий в еволюцията – главен секретар на МВР

Колегите работят. Предприеха се избрани дейности от страна на ГДБОП. Така новият вътрешен министър и досегашен основен секретар на Министерство на вътрешните работи Младен Маринов отговори на въпрос какво става с следствието на две знакови убийства, които станаха факт в края на предходната и началото на тази година – това на шефа на отдел " Фискален надзор " в Национална агенция за приходите Иво Стаменов и това на притежателя на " Айрян Балкан " Петър Христов.
Коментар на редактора
Тези напълно сбити изказвания демонстрират какъв брой тъкмо работи най-важната конструкция на страната – тази, която би трябвало да следи за реда и закона. Защото без ред и закон просто няма страна.
Работят, благите, само че не им се получава – вместо това били разкрили „ убийството на таксиметровия водач “. Първи Мариновизъм – сигурно ще има още доста. И даже това, че не загатна името на въпросната жертва демонстрира публичната значителност на случая – на подсъзнателно равнище новият страж номер едно на реда и закона е доста наясно кое е по-важно.
Да бяха единствено Стаменов и Христов, добре – само че не са. На прима виста - вторият избягал от Софийския затвор Радослав Колев къде е? Владимир Пелов го откриха единствено тъй като го простреля различен нарушител. Въобще – идилийка. Знаковите закононарушения постоянно си минават в графата „ остаряла история “ - дори КТБ е по този начин, а по-маловажните пълнят статистиката, че да е сполучливо Министерство на вътрешните работи. Успешно, само че единствено като в неприятен комедиен полицейски сериал – има ги такива задоволително в нашия ефир!
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР