Колегите не са достатъчно добре оборудвани, за да могат да

...
Колегите не са достатъчно добре оборудвани, за да могат да
Коментари Харесай

Синдикатът на МВР за убития на полицай: Колегите не са достатъчно добре оборудвани

Колегите не са задоволително добре оборудвани, с цел да могат да се оправят, когато против тях излезе огромна група мигранти, а нерядко точно това се случва - един служител на реда против доста хора. Това съобщи ръководителят на полицейския профсъюз (СФСМВР) Валентин Попов.

" Има сътрудници, въоръжени с " Макаров " от 1945 година. Продължаваме да го носим като главно огнестрелно оръжие в Министерство на вътрешните работи - това е още един образец ", продължи Попов пред Българска национална телевизия. И посочи, че когато се употребява огнестрелно оръжие от служител на реда, нормално има " неприятни последици ". Той даде образец с служител на реда, употребявал револвер против нападател с секира - " сътрудника го разкарваха по съдилищата с години ".

Със сигурност има и сътрудници, които са командировани в Гранична полиция, които другояче се занимават с други действия, уточни Попов.

Имам някакви данни, че това 11-то подред държавно управление от началото на мигрантската рецесия е почнало да се усеща, че не може тази граница да се пази единствено от служители на реда. Трябва да се пази от добре подготвени чиновници, които да задоволително добре оборудвани, безапелационен беше Попов.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР