“Колегите ме познават до болка.Те знаят, че не съм ги

...
“Колегите ме познават до болка.Те знаят, че не съм ги
Коментари Харесай

Антон Хекимян: Колегите ме познават до болка.Те знаят, че не съм ги предал

“Колегите ме познават до болежка.Те знаят, че не съм ги предал. Сред номинациите за кмет на София от структурите на ГЕРБ имаше и имена на други публицисти. Хората от партията виждат в нас персони, които могат да свършат работа за града. Познават проблемите на града и могат да работят за тях. Това съобщи претендентът за кмет на София, повдигнат от ГЕРБ – Съюз на демократичните сили, Антон Хекимян в ефира на bTV.

“bTV постоянно е бил мой втори дом ”

“Винаги съм работил със сърце и ясната мисъл, че не желая да има репутационна вреда. Това че има репутационна вреда го настояват избрани хора. Винаги съм работил, с цел да пазя положителното име на малкия екран. Колегите ме понзават до болежка. Аз съм с тях от заран до вечер. Те знаят, че не съм ги предал. Сигурен съм ”,  разяснява Хекимян.

За да се почувстваш вкъщи си би трябвало да те одобряват. За седмица и половина в тима за София видях хъс за победа и приемането ми измежду тях. Видяха, че ще имат бранител на техния труд, сподели още той.

Колегите ме познават до болежка

“Аз не виждам съмение което да отхвърля от себе си. В момента, в който одобрих кандидатурата връзките ми с БТВ завършиха много бързо. Кратък беше интервала, не е премислено нито седмици, нито месеци. Много малко време, в което трябваше да взема решение. Дадох си сметка, че желая да го направя, желая да работя за София. Има моменти, в които би трябвало да се поеме отговорност, когато залогът е огромен, залогът за София да не бъде спряна ръчната спирачка, да не се развива града. Има партии, които единствено преди година бяха задраскали инфраструктурни планове. ”

Относно проблема “ремонт на ремонта ”, той съобщи:

“С екипа зад мен ще работим сходни проблеми да бъдат избегнати. Със сигурност има недостатъци. Ако се вгледаме във всяка една плочка ще има нещо, което няма да ни хареса. Нека гледаме огромната картина. ”

“Важно е в столицата да има енергийна самостоятелност ”

“Реновиране и рационализация на мощностите на „ Топлофикация София “ може да се случи. Инфраструктурата ѝ би трябвало да остане общинска или държавна и не би трябвало да се стига до приватизация. Ще разчитаме и на помощ от страната “, сподели още претендентът за кмет във връзка с “Топлофикация София ”.

Както Safenews писа, Антон Хекимян обеща, че София ще бъде посещавана от 4 млн. туристи.

“Близо 2,5 милиона са били туристите, които са посетили София през 2019 година Днес цифрите не са такива, само че задължението, който мога да поема е в през идващите 3 до 4 години е София да има 4 млн. туристи на година. ”

„ София има голям капацитет. Развитието на града и бизнеса няма по какъв начин да стане без помощта на общината. Първата стъпка, която би трябвало да създадем е да стартираме да си приказваме. За да си приказваме това би трябвало да се случи с Борд на туризма, който желая да основа към Столична община. Той ще събере най-хубавите специалисти и ще приказваме с вас кой са целите на града. София би трябвало да има обща визия “, сподели Хекимян.

Според него би трябвало интензивно да се развива конгресен туризъм, фестивален туризъм и културно-исторически туризъм.

„ Една от главните хрумвания и проект е за второстепенен градски център, който да бъде ситуиран на мястото на някогашната автогара. Там ще има многофункционална зала за конгресен туризъм и доста съпътстваща инфраструктура, която да поеме посетителите на града “, заяви той.

Хекимян разяснява, че няма срещу туристите да идват за нощувка или две. Според него обаче би трябвало да се работи по привличане на туристите за по-дълъг престои в столицата.

„ Спортът е доста значима тематика за София “, безапелационен е той.

Според него спортните бази в София би трябвало да се развиват. Освен това лифтовете на Витоша би трябвало да проработят.

Преди дни Хекимян означи и други цели. Той даде обещание, че ще се бори за деен, стопански и обществен живот на възрастните хора в София.

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР