Колегите, които работят в спешните отделения, са подложени ежедневно на

...
Колегите, които работят в спешните отделения, са подложени ежедневно на
Коментари Харесай

Д-р Ненков: Медиците в Спешните отделения са подложени на ежедневен тормоз

Колегите, които работят в незабавните отделения, са подложени всекидневно на тормоз и малтретиране от най-различни типове пациенти. Нашата колегия има проблем с общуването поради пъклен многото работа и прегарянето. Всякакви всякакви хора с диагоналки те плашат, че ще те уволнят. Така някогашният здравен министър доктор Мирослав Ненков по Нова тв разяснява случая със съветника на военния министър в „ Пирогов ”.
Прочетете още
„ Агресията в незабавните отделения, на незабавния телефон е артикул на страха. Това го разбираш. Обаче какъв брой ти е търпението да издържаш всякакви хора да те плашат, да те удрят, да бъдат нападателни ”, добави той. Според доктор Ненков неговата колегия не се пази и не единна.

Нормално ли е обаче дете да чака 4 часа пред незабавно поделение, той разяснява: „ Всеки, който има познати в цивилизования свят, знае, че това е нищо очакване. В нашия свят обаче не може да си представим по какъв начин по този начин на моето дете няма да бъде оказана незабавно помощ. Никой, даже и най-гнусният доктор или сестра, няма да остави тежко потърпевш ”, е мнението му.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР