Колегите да се успокоят и да взимат разумни решения. Не

...
Колегите да се успокоят и да взимат разумни решения. Не
Коментари Харесай

БСП като ПП-ДБ искат оставката на вътрешния министър. МВР не се справило

„ Колегите да се успокоят и да взимат рационални решения. Не се записаха, избавиха кабинета. Дадоха време на сглобката до сряда да продължава да се извиват ръцете и да се договарят “, съобщи в коридорите на Народно събрание след проваленото съвещание водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова.

С вота на съмнение социалистите желаят оставката на кабинета, само че поради вандалщината през вчерашния ден вечерта желаят и оставката на вътрешния министър – Калин Стоянов.

„ Това, което стана в София е война. Недопустимо и Министерство на вътрешните работи не се оправи. Трето – това, което става в Народно събрание и страната не може да се търпи. Разпределянето на порции на власт и икономиески ползи блокират страната. Хората не могат да чакат. Това е блокаж. За бюджет никой не приказва “, съобщи Нинова. Тя съобщи, че чете едно и също нещо в ГЕРБ и Движение за права и свободи: „ Страшно ги боли от това, че апелът на Българска социалистическа партия всички против ГЕРБ на локалните избори се случи. Вижте, че всяко изречение на Борисов и Пеевски са Варна, София – изреждат градовете, в които се обединихме против модела “.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР