Колеги и роднини на таксиметровия шофьор, който загина във вторник

...
Колеги и роднини на таксиметровия шофьор, който загина във вторник
Коментари Харесай

Протест и напрежение във Враца, след като таксиметров шофьор загина в катастрофа с турски ТИР

Колеги и родственици на таксиметровия водач, който почина във вторник край Враца при конфликт с турски ТИР, ръководен от дрогиран лидер, излязоха на митинг. Те блокираха околовръстния път на града на мястото, където стана случаят - на кръстовището сред квартал " Кулата " и село Нефела. 

Протестно шествие имаше и нощес, откакто при първичния тест на 41-годишния лидер на тежкотоварния автомобил се оказа, че е използвал амфетамини.

Турският водач е бил арестуван за 24 часа в Районното ръководство на полицията във Враца и е формирано досъдебно произвеждане, само че по-късно е освободен. Той е обяснил на униформените, че взима медикаменти. Дал е и кръвна проба, резултатите от която се чакат.

На митинга с сътрудниците на починалия 57-годишен мъж бе и синът му Павел. Пред NOVA той сподели, че водачът на тира се е движил с минимум 90 км/ч, при ограничаване от 60 км/ч. Според прокуратурата обаче таксиметровият водач не е спрял на знак " Стоп ". 

Синът на загиналия е уверен, че даже татко му да не е спрял на знак " Стоп ", в случай че турският водач беше карал с 60 км/ч, " нямаше да има смъртен случай ".
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР