Коледното тържество под наслов Ботев Пловдив и Приятели, инициирано от

...
Коледното тържество под наслов Ботев Пловдив и Приятели, инициирано от
Коментари Харесай

Десетки ботевисти присъстваха на коледното тържество на клуба, бяха очертани перспективите и възможностите за развитието му

Коледното празненство под наслов " Ботев Пловдив и Приятели ", инициирано от благодетеля на клуба Антон Зингаревич, събра на едно място десетки ботевисти, измежду които видни общественици, представители на " Сдружение ПФК Ботев ", " Фондация Жълто и Черно ", митове на клуба, както и любимците на последователите – капитанът Ивелин Попов и Лъчезар Балтанов. То се организира в скайбокса на стадион " Христо Ботев ".



В стилна и непринудена конюнктура присъстващите сплотиха редиците, като демонстрираха удовлетворение от развиването на клуба и оптимизъм за бъдещето. На събитието бе изработен разбор на миналата година от изпълнителния шеф Алексей Киречек, като бяха обрисувани вероятностите и опциите за развиване пред Ботев (Пловдив).

Мажоритарният притежател Антон Зингаревич изрази удовлетворението и благодарността си към гостите за безрезервната поддържа, която оказват на клуба, като анонсира желанието си за основаването на Обществен съвет в отворен формат, в който да бъдат дискутирани визиите за бъдещото развиването на клуба.



Председателят на „ Сдружение ПФК Ботев “ – Борис Гиздаков изрече задоволството си от постигнатия във времето цялостен синхрон и взаимно доверие, царящо сред сътрудниците в акционерното сдружение, отчитайки обстоятелството, че клубът няма никакви усложнения от финансов темперамент, за което благодари на своите сътрудници.

Интересни истории от предишното на Ботев, свързани с неговата благотворителна и обществена активност, показаха от „ Фондация Жълто и Черно “, а капитанът Ивелин Попов и Лъчезар Балтанов демонстрираха почитание към присъстващите ветерани, като показаха увереността си в положителното бъдеще на клуба и благодариха на ботевистите за тяхната поддръжка.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР