Коледното пазаруване е свързано с чудене и умуване кой е

...
Коледното пазаруване е свързано с чудене и умуване кой е
Коментари Харесай

Почистващ робот за Коледа? Чиста работа!

Коледното извършване на покупки е обвързвано с чудене и мъдруване кой е най-подходящият подарък за околните хора, за дома, за свежо начало на новата година. Това постоянно се оказва въпрос с нараснала компликация и доста коледни придобивки, въпреки и подарени от сърце, остават да натрупат прахуляк, забравени в някой килер или долап.  

Несполучливият коледен подарък не е добра концепция. Пламъкът в очите на щастливеца е някак временен, пробуден само от желанието да не разочарова подаряващия, а самият подарък остава да лежи подценен настрана, неугледен в празничния безпорядък от раздрани опаковки, трохи по пода и петна от разлято шампанско по паркета.
Няма да сгрешите, в случай че за Коледа подарите на обичаните си хора свободно време, успокоение и уют във формата на смесен почистващ апарат за дома, който самичък поддържа хигиената на подовете. Освен деловитост, прочувствените изгоди от него са доста повече, в сравнение с си мислите, и се демонстрират в ежедневна непорочност, ежеминутна наслада и скъпо време за отмора и приятност от живота.



iRobot Roomba Combo е прахосмукачка-робот и моп в едно, с чиято помощ подовете в дома са постоянно добре изчистени и измити. Роботът има мощно засмукване и разполага с V-образна четка за разчистване на наедрял и малък отпадък и четки за ъгли, които повдигат мръсотията, наслоена около стените и в ъглите. Можете да избирате сред три режима на мокро разчистване, по отношение на степента на замърсяване, а електронна помпа управлява водната бликам и поддържа подложката отмерено влажна по време на работен цикъл.
В фамилиите, които съжителстват с iRobot Roomba Combo, спокойствието участва всеки ден и като че ли празникът не свършва. Децата хрупат пуканки, домашният любим се излежава на мокета, а родителите са сигурни за хигиената, тъй като Roomba Combo се движи оптимално бързо, разумно и проведено и почиства всички замърсявания, употребявайки датчици за следене и различаване на видовете подови настилки. Roomba Combo може да бъде ръководен отдалечено посредством мобилното приложение iRobot Home, а приложението предлага и в допълнение разчистване в сезона на алергиите.


Без стрес от липса на време, без терзания от мръсотията и без скука, че още веднъж следва почистване – подобен е животът с iRobot Roomba Combo. Всеки живее по-човешки, когато има кой да го анулира в част от безкрайните домашни задължения.
Колебаете се какво да подарите за Коледа? А за какво не блестящи подове, повече успокоение, свободно време и 365 дни на чиста наслада?
Източник: spisanie8.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР