Коледното настроение е обхванало Гери-Никол, която изненада някои от феновете

...
Коледното настроение е обхванало Гери-Никол, която изненада някои от феновете
Коментари Харесай

Кичът е нейната втора природа: Гери-Никол шашна с абсурдна рокля

Коледното въодушевление е обхванало Гери-Никол, която изненада някои от почитателите си в Instagram. Не, не става въпрос за игра с награди, а с визията си. 

Певицата постоянно предизвика, а най-често обича да се дупи на фотосите си. Е, не е автентично и забавно към този момент, само че тя по този начин си го е прецЕнила. Модната полиция обаче бе сюрпризирана неприятно от последната визия на Яката дупара.

Виж още: Екологичен секс? Какво е това и по какъв начин въздейства върху климатичните промени 

Става въпрос за роклята от клипчето горе, което Гери показа на стори в Instagram. Фешън експертите обаче са безапелационни, че певицата е цялостен fail с роклята си.

" Прилича на авансово украсена коледна елха от битака ", пишат някои в нета, само че ние сме сигурни, че роклето на Гери е марково и коства колкото три хейтърски заплати. Е, парите не купуват класа и жанр, ще кажат някои от вас, само че Гери е млада, а стилните закононарушения са ѝ простени.

Виж още: Ударно завръщане: Джино Бианкалана конкурира Пиленцата от Монако

Наскоро певицата участва на тазгодишните VIP AWARDS (колко са VIP е различен въпрос), на които участваха куп други родни звезди. Звездата сграбчи статуетка, облечена в тоалет на Versace, само че не това изненада. Изпълнителката даде поръчка, че до края на декември ще избухне с ново парче.

Стилът на парчето и заглавието не са ясни, само че Яката дупара ще се опитва да разбие конкуренцията в края на годината. Предстои да разберем дали ще има триумф, тъй като напоследък не доближава първичните си триумфи.

Виж още: Стил за 2 бона! Мика Стоичкова с дизайнерска рокля, само че пръстен на ръката ѝ притегли вниманието 

 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР