Коледно-новогодишните празници в Дряново ще бъдат посрещнати с голям концерт

...
Коледно-новогодишните празници в Дряново ще бъдат посрещнати с голям концерт
Коментари Харесай

Михаела Филева с коледен концерт в Дряново на 23 декември

Коледно-новогодишните празници в Дряново ще бъдат посрещнати с огромен концерт на 23 декември, проведен от Община Дряново. Всички дряновци и посетители на града ще имат опцията да слушат една от най-обичаните и сполучливи певици в България през последните 10 години - Михаела Филева.

Тя е квалифициран магистър от Националната музикална академия „ Панчо Владигеров “, финалистка в първото издание на X-Factor, четири пъти притежател на премията „ Изпълнителка на годината “ на БГ Радио, два пъти печели отличие за „ Албум на годината “, наградена е и за авторския й текст на песента „ И аз съм тук “. Има издадени четири албума досега, а нейните песни звучат всекидневно по малките екрани, радиа и имат милиони слушания и гледания в музикални и видео платформи.

В началото на събитието ще се насладим и на особено квалифицирания коледен репертоар на възпитаници от Класа по национално пеене, както и на първата изява на хор " Божуря " към съдружие " Анна-Фолкарт ". Ръководител и на двете обединения е гл.ас. доктор Ана Борисова Стефанова, народа певица и учител в катедра „ Музика “ на Великотърновския университет „ Св. св. Кирил и Методий “.

Концертът ще стартира в 17:30 ч, пред коледната елха на пл. " Ларгото ". При неподходящи условия на открито, събитието ще се организира в огромния салон на Културния дом.

През същата седмица, в Дряново всеки ден ще има най-малко по едно събитие:

19.12., 17:30 ч. - Церемония " Спортист на годината ". Обявяване на 10-те най-хубави спортисти в Дряново за 2022 година и на Треньор на годината. В Ритуалната зала.

20.12., 17:30 ч. - Духът на Коледа с Джони Кеш. Литературно четене с създателите на книгата " Мъжът в черно " Павлин Ботев и Томислав Линков. В Икономовата къща.

21.12., 17:00 ч. - Празничен концерт и изложба-базар " Да вършим положително! ", проведени от НЧ " Развитие-1869 ".

22.12., 17:30 ч. - Среща с Дядо Коледа и Снежанка. В Ритуалната зала.
Източник: dnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР