Коледно-новогодишните празници са прекрасно нещо, най-вече заради отрупаните трапези и

...
Коледно-новогодишните празници са прекрасно нещо, най-вече заради отрупаните трапези и
Коментари Харесай

След половин година: Радев дочака луксозен подарък за милион!

Коледно-новогодишните празници са прелестно нещо, най-много поради отрупаните трапези и подаръците, които хората получават и подаряват. Президентът Румен Радев също не прави изключение, той също е простосмъртен. Но на ръководещите подаръците са по-различни. Държавният глава получи първокласно возило на стойност над 1 милион лв.!

След броени дни Радев и брачната половинка му Десислава ще се радват на авто комфорт, на който всички биха завидяли. На 3 февруари се чака да дойде чисто новият им брониран " Мерцедес ", който бе поръчан за тяхно прилагане от НСО преди повече от година.



Тъй като първокласната лимузина се създава по поръчка, доставката лишава дълго време, само че съгласно формалния контракт с компанията вносител колата би трябвало да свети на паркинга на " Дондуков " 2 най-късно при започване на идващия месец.

Стойността на автомобила, в който след броени дни ще се вози президентът, е 1 230 000 лв. и още веднъж е с емблемата на " Мерцедес ".



Колата се създаде особено за родния държавен глава в Германия. Според експерти цената на автомобила е висока най-много поради условието да бъде бронирана. Засега НСО са превели единствено 30% от сумата като задатък, а останалите 70% ще бъдат доплатени едвам когато " Мерцедес " -ът към този момент е у нас.



Новата лъскава лимузина на Радев и брачната половинка му е с най-високата допустима отбрана в сходство със международните стандарти. Има няколко документа, които подсигуряват, че е предпазена и устоя на патрони и гърмежи. " Мерцедес " -ът е брониран по немска технология, която удържа на всевъзможни муниции от друг диаметър, както и на гранати.

Досега президентът също се возеше в брониран мерцедес, който бе закупен през 2016 година и към този момент бил амортизиран за потребностите му.

Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР