Коледно настроение цари в дома на Сергей и Моника Станишеви.

...
Коледно настроение цари в дома на Сергей и Моника Станишеви.
Коментари Харесай

Станишев показа дома си за Коледа, бившият премиер и жена му Моника с чудна къща в „Драгалевци“ (СНИМКА)

Коледно въодушевление царува в дома на Сергей и Моника Станишеви. Навръх най-светлия в интернет пространството се появи фотография от фамилния уют, в който някогашният министър председател, брачната половинка и децата му са се потопили.
 Станишев сподели дома си за Коледа, някогашният министър председател и жена му Моника с чудна къща в „ Драгалевци “ (СНИМКА)

Заради честите пътувания, свързани с работните му задължения, водачът на ПЕС рядко има опция да се задържи задълго в формалния дом на семейството в влиятелния столичен квартал „ Драгалевци “. По традиция за празниците обаче всички се събират под покрива на 4-етажната си къща за знамение и приказ. Край коледната софра сядат Сергей, жена му Моника, синът им Георги, дъщеря им Дария, както и двете деца на пиарката от предходния ѝ брак.

И тази година Станишеви са спазили повелята да сложат в дома си жива елха. Направили го най-много за наслада на децата, които пък сами построили джинджифилова къщурка с лакомства – същинско произведение на сладкарското изкуство. Напоследък и някогашният водач на Българска социалистическа партия се обогатил с нови занимания и ефективно взел участие в игрите на наследниците си. Любимо фамилно занятие им било да гледат детски филмчета и да четат приказки.

Макар домът на някогашния министър-председател да се простирал на над 1000 кв.м разгъната повърхност, мястото все било незадоволително, тъй като децата пръскали движимостите си на всички места. „ Понякога има пердах за играчки, само че те доста се обичат и са неразделни “, споделя Сергей за Георги и Дария. Иначе половинката му Моника се е погрижила фамилното жилище да наподобява като от списание с мебели и обзавеждане, решени напълно в светли, най-много бежови тонове. Съседи на експремиера издават, че и външната фасада на къщата им била в сходни нюанси и очевидно се различавала от именията на олигарсите и мутрите, които наводниха региона в последните години.

Дома си в „ Драгалевци “ Сергей и Моника закупили от банка малко откакто се родила дъщеричката им Дария. Идеята им била да имат повече пространство, с цел да могат децата да играят на воля. Комшиите на Станишеви споделят, че рядко го засичали да се прибира там, само че пък всички от семейството били извънредно дискретни и не паркирали начело мощни джипове и лимузини, с цел да известят, че са пристигнали.

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР