Коледните празници са все по-близо и еуфорията покрай тях е

...
Коледните празници са все по-близо и еуфорията покрай тях е
Коментари Харесай

Къде ще прекарат Коледа Хари и Меган

Коледните празници са все по-близо и еуфорията около тях е обзела освен нас, само че и тези, които не познаваме персонално, само че пък доста се вълнуваме какви ги правят. Да, в тази ситуация приказваме за любимците ни от английския кралски двор.

Последните няколко месеца бяха много натоварени откъм събития и несъмнено не минаха без интриги. А последната е, че Меган Маркъл е в обтегнати връзки с Кейт Мидълтън , а братята Уилям и Хари, които са и техни съпрузи, също не са толкоз близки, колкото преди.

И на фона на всичко това идва разумният въпрос къде двете млади кралски фамилии ще прекарат празниците. Въпреки всички съществуващи и изфабрикувани пререкания, Хари, Меган, Уилям и Кейт ще седнат на една маса с кралицата, принц Филип и принц Чарлз по време на обичайните коледни тържества в Сандрингам , графство Норфолк.

 Двете кралски двойки на предходната Коледа

Двете кралски двойки на предходната Коледа

Именно там Елизабет Втора избира да бъде в последните дни на годината. А когато тя каже, че всички би трябвало да бъдат дружно на празника, никой няма право да й опонира. Дори Мидълтън, която си е издействала малко повече независимост, тази Коледа няма да успее да отдели нужното внимание на своето семейство.

Наскоро пък се заприказва, че Маркъл е основала същински казус в кралския двор, тъй като майка й Дория Рагланд е била поканена да прекара Коледа с щерка си , кралицата и останалите членове на фамилията.

Подобна чест майката на Кейт в никакъв случай не е получавала. А всичко стартира от предходната година, когато някогашната звезда от " Костюмари " към момента не бе законна брачна половинка на принц Хари, само че все пак участва на коледните тържества в Сандрингам.

Със сигурност причина за тазгодишното фамилно събиране, от което няма мърдане, ще е не толкоз желанието да бъдат всички дружно, колкото желанието да се разсеят слуховете за омраза сред Меган и Кейт , написа Daily Mail.

 Кейт Мидълтън, Меган Маркъл и едно изявление
Какво сподели Кейт Мидълтън за Меган Маркъл

Херцогинята искрено

Но в случай че Маркъл бъде в компанията на майка си, това сигурно ще се трансформира в следващата причина двете херцогини по никакъв начин да не се обичат.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР