Коледните и новогодишни празници наближават. Както всяка година по това

...
Коледните и новогодишни празници наближават. Както всяка година по това
Коментари Харесай

7 билки, които облекчават запека и прибират корема веднага!

Коледните и новогодишни празници наближават. Както всяка година по това време и в този момент ще имаме опция да се измъкнем за малко от всекидневието и да помързелуваме. За страдание или за благополучие, наложителна част от новогодишната ни стратегия ще бъде и изобилието от храна и алкохол, с което ще бъдат отрупани трапезите ни. И макар че всяка година си обещаваме по какъв начин „ този път “ ще бъде друго,познатият сюжет ще се повтори още веднъж – ще си кажем, че един път се живее и ще се отдадем насладокусните изкушения. Ето по какъв начин на 1.01. може да се събудим с краткотрайна следновогодишна меланхолия, тежък махмурлук и издут стомах.
За да не завърши всичко с подобен противен край, е належащо още по време на празниците, а и след тях, стомахът постоянно да се освобождава от ненужното. Така няма да се натрупват отрови, а ние непрестанно ще се усещаме леки, свежи и енергични!
Започни и завърши начисто с Натуралакс 3 – най-ефикасната билкова метла за стомаха и червата!
Натуралакс 3 е естествен лаксатив, комбиниращ най-ефикасните билкови екстрактисрещу констипация, отичане и тежест. Всяка капсула от Натуралакс 3 съдържа екстракти от алое ферокс, копър, амeрикански орех, малина, зърнастец (CascaraSagrada), джинджифил и мента. Комбинацията от тези растения има осезаемо възстановяващ резултат върху стомашно-чревния тракт и доста облекчава положението при констипация, отичане, метеоризъм, хемороиди, колики, дискомфорт и тежест в корема, и други
Невероятно мощната и в това време – отличаваща се с извънредно меко деяние примес екстракти, трансформира Натуралакс 3 в неповторим очистителен артикул, който освен разпуска запечения корем, само че и освобождава тялото от токсините. С помощта на Натуралакс 3 ще премахнете всичко излишно от себе си и ще се чувствате по-леки след като и да било.
Действие:
-Допринася за цялостното ликвидиране на червата.
-Подпомага цялостната детоксикация на тялото.
-Противодейства против натрупването на нови отрови.
-Спомага за бързото унищожаване на газовете, подуването и чувството за тежест.
-Съдейства за поддържане на добре завършена талия.
-Мекото му деяние отстранява нуждата от напрягане, заради което е превъзходен избор и за хора с хемороиди.
-Препоръчва се и при пътешестване и промяна на ситуацията, когато поради краткотрайния стрес стомашно-чревният тракт престава да работи регулярно.
Бонус: има следено деяние! Това значи, че резултатът от приема му настава единствено заран, директно след ставане от сън. Повторни позиви за тоалетна през останалата част от деня няма!
Натуралакс 3 се предлага в разфасовки от 20 и от 100 капсули.Дозировка: по 2 капсули вечер преди лягане с цялостна чаша вода.
Търсете Натуралакс 3 в аптеките и онлайн на www.revita.bg.
Оригинален артикул на Nature’s Way, USA – компания с 50-годишен опит в производството на билкови екстракти, мултивитамини и други естествени артикули за здраве! Вносител: Ревита ЕООД.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР