Коледните филми са една от най-обичаните семейни традиции през празничния

...
Коледните филми са една от най-обичаните семейни традиции през празничния
Коментари Харесай

Семейно забавление: Ето няколко идеи за коледни филми

Коледните филми са една от най-обичаните фамилни обичаи през празничния сезон. Те ни придвижват в вълшебен свят, изпълнен с топлота, обич и чудо. Всяка година с неспокойствие чакаме новите коледни филми, които ще ни зарадват и ни накарат да се усмихнем.

„ Замръзналото кралство “ (на британски: Frozen) е анимационен музикален фентъзи филм. Той е въодушевен от приказката Снежната кралица от Ханс Кристиан Андерсен. Историята споделя за безстрашна принцеса, която потегля на път дружно с търговец на лед, правилния му елен и доверчив снежен човек, с цел да откри отчуждената си сестра, чиито ледени сили по нехайство улавя своето кралство във безконечна зима.
 Замръзналото кралство 2 Форум Филм България

 Замръзналото кралство NOVA

Наистина любов 

Действието се развива в сегашен Лондон пет седмици преди Коледа и наблюдава серия вълнуващи и занимателни истории с доста сантиментални финали в коледната вечер

Блатната Коледа на Шрек
 Шрек Трети NOVA
Шрек е желана поредност по време на Коледните празници, а 30-минутния филм " Блатната Коледа на Шрек " е една добра концепция за фамилно развлечение..

Ето и сюжета: След гледище от магарето, Шрек насилствено дава обещание на жена си Фиона празнична изненада. Той отива до книжарницата, с цел да разбере какво тъкмо съставлява Коледата, само че без триумф. За сметка на това търговецът му продава " Коледа за селски идиоти " - справочник за превозване на празника.

Гринч
 Анимацията Гринч е основана по книгата на Доктор Сюс How the Grinch Stole Christmas Форум Филм България
Друг коледен филм, който не може да бъде пропуснат, е " Гринч ". Това е историята на зеленото създание, което ненавижда Коледа и взема решение да я отнеме от всички. Но по пътя си той среща малко момиче, което му демонстрира, че Коледа е повече от дарове и украси. Филмът ни учи за силата на положителното и любовта.

Сам у дома
 Маколи Кълкин беше Кевин в Сам у дома през 1990 година Gulliver/Getty Images
Безспорно един от най-известните коледни филми е " Сам у дома ". Припомнете си комедията, тя споделя за дребния Кевин, който остава самичък у дома по време на коледната почивка. Той би трябвало да се оправи с крадците, които желаят да ограбят къщата. Филмът е цялостен със занимателни подиуми и ни учи за значимостта на фамилията и приятелите.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР