Коледните дни вече отминаха, но празничното настроение все още не

...
Коледните дни вече отминаха, но празничното настроение все още не
Коментари Харесай

Xiaomi България удължава коледните празници с идеи за новогодишни подаръци и томбола с награди

Коледните дни към този момент отминаха, само че празничното въодушевление към момента не ни е напуснало. След като си отпочинахме от ежедневните задания, е време да планираме новата година. И защото прекарваме повече време вкъщи, в реда на нещата е да помислим по какъв начин можем да улесним ежедневните си отговорности у дома. Днес ви споделяме няколко оферти, с които да подобрите всекидневието си през 2022 г.  

Много от нас придвижиха офиса си у дома, а с цел да създадем здравословна работна среда там, безспорно би трябвало да си осигурим чист въздух. Най-добрият асистент в този смисъл е пречиствателят за въздух X iaomi Mi Air Purifie r , който е изключително подобаващ за сезона на вирусите, настинките, алергиите. Уредът работи посредством новаторска система за циркулация на въздуха на 360 градуса с една съществена цел - да запаза въздуха вкъщи трайно чист и пресен.  Той има автоматизирано меню, което го трансформира в извънредно елементарен за приложимост, с OLED екран с който елементарно може да се наблюдава качеството на въздуха. Налице са и разнообразни режими на работа, както и варианти за заключване, които ще попречат на децата да се намесят в работата на пречиствателя. Xiaomi предлага разнообразни размери пречистватели, от които може да изберете според от квадратурата на помещението, в което ще поставите уреда.  

След като осигурите пресен въздух, е време да помислите и за чистотата на стаите у дома. В най-верен ваш асистент ще се трансформира прахосмукачката-робот Mi Robot Vacuum-Mop P , която същински ще ви улесни и безусловно ще направи чистенето прелестно занятие. Този апарат на Xiaomi се ориентира елементарно, с помощта на издигнат датчик за лесна ориентировка и алтернатива за автоматизирано потегляне и прибиране. Освен това, моделът идва и с вграден моп за разчистване, с цел да ви обезпечи ослепителен под. Освен това може да се управлява и доста комфортно и елементарно от вашия смарт телефон посредством приложението на Xiaomi – Mi Home.  

Най-хубавото е, че и пречиствателят, и роботът-прахосмукачка са с понижени цени в магазина на Xiaomi в София, както и онлайн на https://mi-bulgaria.com. И това не е всичко – Xiaomi удължава коледните празници, с цел да зарадва почитателите на марката. До 5-ти януари в това число можете да участвате в лотария с награди като закупите артикул от физическия магазин в Paradise Center на стойност над 15 лева Необходимо е да попълните ваучър за присъединяване и да го поставите в кутията до касите, а цялостните условия на играта може да прочетете в формалната страница на Xiaomi Store във Фейсбук - https://www.facebook.com/XiaomiStoreBulgaria 

Разбира се, постоянно може да заложите на новогодишен подарък, който ще зарадва всеки - безжичните слушалки Redmi Buds 3 Pro са способни да ви потопят във всяко деяние, без значение дали слушате музика или гледате клипове. Те са комфортни за спорт и подсигуряват, че няма да пропуснете даже най-детайлния тон. Слушалките имат обсег от 10 метра, водоустойчиви са, а кейсът им разрешава до 28 часа потребление след зареждане. Моделът предлага извънреден тон с опция за понижаване на околния звук и са желан модел от доста реализатори, измежду които е и Графа.  

Във физическия магазин на Xiaomi, както и в формалния онлайн магазин на марката има още  понижения, от които може да се възползвате до 4-ти януари. Това още един добър мотив да се включите в томболата с награди, в която един от вас може да завоюва скутер Mi Electric Scooter Pro 2 Mercedes-AMG Petronas F1 Team Edition, a 10 души ще получат безжичните слушалки Redmi Buds 3 Pro.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР