Коледната външна украса на Венцеслава Атанасова, ул. Колуша“ 73, град

...
Коледната външна украса на Венцеслава Атанасова, ул. Колуша“ 73, град
Коментари Харесай

Победителите от конкурса за Коледна външна украса

Коледната външна декорация на Венцеслава Атанасова, ул. „ Колуша “ 73, град Кюстендил завоюва първото издание на състезанието проведен от Община Кюстендил. Тя събра 2233 лайкове в формалната Фейсбук страница на Община Кюстендил.

Венцеслава Атанасова ще получи парична премия от кмета на Община Кюстендил инж. Огнян Атанасов, а външната й декорация ще грейне на картичка. Тя ще бъде снимана от професионален фотограф и ще бъде употребена в формалната преписка на Община Кюстендил.

Заради огромния интерес към състезанието награди получават и събралите най- доста лайкове в следните категории:

Категория „ Многофамилна социална постройка “- това е коледната външна декорация изпратена от Николай Димов на кооперацията, която се намира на ул. „ Цар Освободител “ 210 в Кюстендил.



В категория „ Обществена постройка и обект за хранене и забавление “ победител е коледната външна декорация на Ресторант Friends Bar and Grill, с адрес бул. „ България “ 28, гр. Кюстендил.



Кметът на Община Кюстендил инж. Огнян Атанасов ще награди спечелилите в първото издание на състезанието.

Всички фотоси, изпратени за присъединяване в състезанието, бяха оповестени в формалната Фейсбук страница на Община Кюстендил, а най-красивата външна коледна декорация беше избрана по брой лайкове под обявата с двата броя фотоси на украсата на съответния участник.

В идващото издание на състезанието през декември 2024 година ще бъдат включени новите категории за от ден на ден поданици на град Кюстендил и дребните обитаеми места да вземат участие интензивно в основаването на приказна коледна атмосфера в общината.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР