Коледната треска лека-полека започва да те завладя, а това може

...
Коледната треска лека-полека започва да те завладя, а това може
Коментари Харесай

Отпусни се, спокойната подготовка за Коледа е вече тук

Коледната тресчица малко по малко стартира да те завладя, а това може да значи единствено едно - тази година не би трябвало да наподобява на никоя друга и би трябвало да си я прекараш по този начин, както в действителност прилича.

Спокойно, без напрежение и тъкмо като един същински Mr. Easy. А  точно - без да изпитваш пазарен стрес, когато стане въпрос за коледните дарове, да не се чудиш в последния миг каква да бъде празничната вечеря и най-после дали в твоя дом в действителност се усеща магичният коледен дух.  За образец може да вземете основния воин в новата коледна реклама на Lidl, който приготвя трапезата и дома си за предстоящите посетители, без да бърза, без стрес и нормалното напрежение, толкоз безгрижно, че чак може да му завиди тайничко човек.

Представи си в този момент, че може да съществува едно място, на което да откриеш всичко належащо за отбелязването на идните светли празници. Място, на което апетитните оферти са особено подбрани за този мотив, подаръците за фамилията са супер практични и идейни, а коледната декорация може да намериш до момента в който взимаш продуктите за вечеря след работа. Да, подготовката по Коледа несъмнено няма да е същата, в случай че съществува сходно място… а то, за твое и наше благополучие, в действителност съществува и Mr. Easy постоянно го посещава. Затова и той е тъкмо оня вид профил, който постоянно ни се желае да бъдем и ние по време на напрегнатата подготовка за Коледа. Има метод!

Тази година всички клиенти на Lidl могат умерено да се потопят в коледното въодушевление, като се приготвят овреме за този празник точно във всички 113 магазина на веригата в цялата страна. Вкусни тематични оферти от марките Favorina и Deluxe ще зарадват всички поканени посетители, като изборът за това какво тъкмо да приготвим в специфичните дни от годината е голям, тъй че няма да сбъркате, каквото и да вземете. Като един същински Mr. Easy ти може умерено да подбереш премиум ексцентрични изкушения за трапезата - разнообразни свежи и качествени месни оферти, като парче от бут прошуто крудо (с включен изострен нож и дървена дъска за рязане и много уместно за подарък) за приветствено мезенце до карпачо от октопод, да вземем за пример. Или пък тортелони с заряд от сьомга и сирене рикота, а за несравним десерт - италиански сладки Кантучини с лешници или шамфъстък. Предложенията в действителност са доста и всяка седмица може бързо и елементарно да откриеш нещо в действителност удивително, с което без напрежение и със забележително усещане да нагостиш твоите родственици и посетители към прелестните коледни празници.

А в този момент евентуално към този момент се чудиш какво се случва с подаръците?

Спокойно. Lidl и тази година са подготвили страхотни хрумвания на още по-страхотни цени, с които да зарадвате най-малките им  клиенти ида оставите същински детски екстаз у тях. Специалната серия дървени играчки на веригата Playtive Junior е събрала в 113 магазина в цялата страна съвсем всички стремежи от писмата до дядо Коледа на малчуганите - дървени влакове, пъзели, къщи за кукли, магазин за плодове и зеленчуци, страхотна кухня и всевъзможни сетове с дървени играчки към нея - торта за рожден ден, пица, сет за чай и какво ли още не. Всички те са направени от естествена дървесина и дълготрайни качествени материали, които са изцяло безвредни за игра и по едно и също време с това извънредно устойчиви. С тях малчуганите освен могат да се забавляват, само че също да развиват своите фини двигателни умения, логическо мислене и въображение.

По-горе споменахме и няколко думи за потребността от коледна декорация, която същински да те потопи в магията на Коледа.  Сега може да почерпиш хрумвания за собственоръчна празнична украса от коледния онлайн азбучник на Lidl, който под надпис и още веднъж е в помощ на клиентите на веригата да се приготвят умерено и идейно за идните празници. В него може да схванеш по какъв начин портокаловите корички могат да се трансформира в  гирлянди, а рециклираните материали в забавна зимна декорация. И това е единствено една дребна част от многото забавни хрумвания, които може да откриеш на страниците на каталога. Там също участват и разнообразни празнични предписания, както и препоръки за по-бюджетно извършване на покупки във веригата с извънредните купони в мобилното приложение Lidl Plus.

И по този начин, благодарение на Lidlподготовката за твоята Коледа може да протече в действителност бързо, елементарно и без напрежение - тъкмо както би направил един същински Mr. Easy! Защото има ли нещо по-важно от това този ярък празник да бъде прекаран с нужното въодушевление и в компанията на най-близките ти хора. Отпусни се умерено, а подготовката за Коледа остави на Lidl…. Весели празници!
Източник: rozali.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР