Коледната кампания за даряване на подаръци Операция „Плюшено мече“ започна

...
Коледната кампания за даряване на подаръци Операция „Плюшено мече“ започна
Коментари Харесай

Дари надежда и усмивка за Коледа! Включи се в операция „Плюшено мече“

Коледната акция за даряване на дарове Операция „ Плюшено мече “ стартира при започване на ноември за десета поредна година. Доброволци и хора с положителни сърца ще имат опцията да зарадват малчугани от институциите – с увреждания, лишени от родителска грижа или деца в риск, с коледни дарове, определени от тях самите.
На особено изработен уебсайт всеки, поискал да подари усмивка, може да ревизира желанията на деца към дядо Коледа. Хлапетата молят за облекла, обувки, играчки, книги, козметика и какво ли още не. Не единствено техните стремежи към положителния дъртак обаче ще бъдат изпълнени. Институциите също имат собствен портал, където насочат зов за помощ. Те молят за профилирано съоръжение, техника и разнообразни консумативи.
Областните центрове от Северозапада се включват интензивно в акцията. Във Враца все още своите стремежи са споделили 172 деца. По-голямата част от малчуганите към този момент са намерили донори, които желаят да ги зарадват за празниците. Нито една от институциите обаче към момента не е оповестила своите потребности.
В Монтана малчуганите, отправили своите стремежи, са 51. В акцията са се присъединили 14 институции, които молят за всевъзможни продукти – от сешоар и ютия до храна, памперси и кремове за подсичане.
Във Видинско с усмивка могат да бъдат огряни лицата на 106 деца, огромна част от които към този момент са намерили донори. Институциите пък насочат зов главно за санитарни препарати и спално долни дрехи.
Актуални данни за потребностите на всеки дом и всяко дете можете да намерите в описите в уеб страницата на самодейността, които се обновяват непрестанно. Крайният период за присъединяване в акцията е 8 декември.
Нека дарим благополучие!
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР