Коледен празник на децата от шестте Центъра за настаняване от

...
Коледен празник на децата от шестте Центъра за настаняване от
Коментари Харесай

Приятели и дарители бяха гости на коледен празник на децата от шестте Центъра за настаняване от семеен тип в Плевен

Коледен празник на децата от шестте Центъра за настаняване от фамилен вид в Плевен събраднеснаулица „ Гургулят “32приятели и донори. Сред гостите на празника бе и кметът на Общината доктор Валентин Христов.


С пъстра стратегия с доста музика, танции настроениедецата демонстрираха своите гении. Малки сурвакари сурвакаха за здраве и пожелаха на гоститесиуспешна и добра година.Изненаданапразникабе и идването насамияДядо Коледа, дружно съсСнежанка, които зарадвахадецата с дарове. Подаръци - коледни пакети с лакомства, имаше и отОбщина Плевенза всичките 84 деца, настанени в шесттесоциалницентъра.

От името на децата подарък получи и кметът доктор Валентин Христов-картина с детска рисунка, отличена натазгодишния фестивал наталантитев Ястребино.

“В нашия календар имамемного празници, само че Коледа еедин от най-светлите.За децата Коледа са вълшебствата и подаръците, аза възрастните Коледа е равносметка, чувство за топлинаи добрина ”,споделиАнелия Цанкова-ръководител на шестте ЦНСТ.


Тя благодари наОбщина Плевен, на донорите и приятелите на центровете за съпричастността и другарството презцялатагодина иимпожела още по-успешнаи добра2024-тагодина.



Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР