Коледен кът и в софийския зоопарк - две магаренца и

...
Коледен кът и в софийския зоопарк - две магаренца и
Коментари Харесай

Две магаренца и мини прасенце посрещат посетители в коледни дрехи в зоопарка

Коледен ъгъл и в софийския зоопарк - две магаренца и мини прасенце посрещнаха децата и техните родители в коледни облекла. Всеки, който се осмели, съумя да погали, да нахрани или да се снима с пременените животни.

Вижте още по тематиката в репортажа на Цанка Николова.

София

Джорджи на годинка и половина. Умно и симпатично виетнамско мини-прасенце. Храни се уравновесено - с плодове, зеленчуци и специфична гранулирана храна за тревопасни. Понякога и спортува.

Виетнамското прасенце Джорджи е с покривало с надпис " Мразя Коледа " по разбираеми аргументи.

Атракция за децата бяха и Рикардо, и Джовани. Питомни, отзивчиви и грациозни, магаренцата идват у нас от дребния италиански остров Азинара.

Коледният дух ще доближи и до други жители на зоопарка. Дядо Коледа зарадва с дарове огромните котки, морските тигри, лъвовете, ягуарите, леопардите и пумата.
Добромир Бориславов, шеф на столичния зоопарк: Те се радват на подаръците като всяко малко дете, отварят ги, разпердушнват ги е точната дума, ние слагаме някакви изненади за тях.
Дали кашон с лакомство или диетична храна, когато е поднесен с обич и внимание, подаръкът може да направи празника на всеки радостен и трогателен - даже и на животните в зоопарка.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР