Коледен благотворителен базар с ръчно изработени сувенири от децата в

...
Коледен благотворителен базар с ръчно изработени сувенири от децата в
Коментари Харесай

Ученици от дом Мария Луиза подредиха коледен базар в...

Коледен благотворителен базар с ръчно направени сувенири от децата в Дом за деца, лишени от наставнически грижи „ Княгиня Мария-Луиза “, се организира в три следващи дни в постройката на Съдебната палата в Пловдив. Инициативата е на Апелативния, Окръжния и Районния съд – Пловдив и към този момент се трансформира в традиция преди всяка Коледа.

На учениците беше предоставена опцията да подредят във фоайето на четвъртия етаж на Съдебната палата направените от тях предмети. Коледните венци, свещници, картички, декорации за елха и играчки бяха изкупени от магистратите и чиновниците.

Събраните средства от благотворителния базар ще отидат за създаване на нова детска площадка с люлки в двора на дом „ Княгиня Мария-Луиза “ за най-малките ученици на институцията.

Подобни благотворителни акции магистратите провеждат обичайно. Последната самодейност беше преди Великден, когато възпитаници от ОУ „ Княз Александър I “ подредиха във фоайето на втория етаж на Съдебната палата направените от тях предмети и лакомства.
тагове благотворителен базар възпитаници Дом " Мария Луиза " Съдебната палата  Ученици от дом
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР