Коледата е един от най-вълнуващите празници. Този ден е свързан

...
Коледата е един от най-вълнуващите празници. Този ден е свързан
Коментари Харесай

Коледно ЧУДО ще се случи на тези 2 ЗОДИИ

Коледата е един от най-вълнуващите празници. Този ден е обвързван с дарове, изненади, обич, топлота, уют и неспокойствие.

На светлия християнски празник две от зодиите ще повярват в коледния дух, тъй като най-съкровените им стремежи ще се осъществен.
Ето кои са тези две зодии, които ще повярват в коледното знамение: Телец
Телците са едни от най-непринудените хора в зодиака, които в никакъв случай не разрешават на детското в тях да ги напусне. Те постоянно се пробват да поддържат магията, когато става въпрос за Коледа. Мечтаят мощно и постоянно имат вяра, че един ден фантазиите им ще се трансфорат в действителност.
3 ЗОДИИ, които ще открият сродната си душа на КОЛЕДА
Ако я няма любовта, човек в никакъв случай няма да се почувства пълностоен и благополучен. Именно тя запълва всяка една празнота в нас, кара ни да сия...
Прочети повече
Тази Коледа ще бъдат извънредно щастливи, тъй като едно от най-скъпоценните им стремежи ще се сбъдне. Както и сами може да предположите, то е с материална стойност, само че все пак те имат вяра, че коледен дух има и постоянно ще има.
Овен
Овните не са изключително огромни мечтатели. Те гледат на тези празници с известна горест, в очите им не постоянно има искра от наслада. Свикнали са да свързват Коледата с отминалите дни и това до известна степен ги потиска. Тази година обаче нещата ще наподобяват по един радикално друг метод. Ще имат предпочитание да прегърнат своята половинка, да изпитат мощна обич и най-сетне да не помнят за предишното си, което до в този момент ги е патило към себе си.

Не спирайте да вярвате в коледния дух, тъй като той съществува!

Още от ЛЮБОПИТНО:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР