Коледата е един от най-очакваните празници, засилващи сплотеността на семейството,

...
Коледата е един от най-очакваните празници, засилващи сплотеността на семейството,
Коментари Харесай

Идеи за коледна украса от 4sales.bg

Коледата е един от най-очакваните празници, засилващи сплотеността на фамилията, уюта на дома и приятните изненади от другари и познати. Но какво би било празненството без тематичната коледна декорация?

Какво символизира

Зимните новогодишни празници не съставляват нищо, без специфичната коледна декорация, формирана от гирлянди, камбанки, разноцветно премигващи лампички и красивата елха, стояща на централно място в стаята. Това вечнозелено дръвче е знак на дългогодишния живот и безграничната човешка вяра. Сочещият нагоре връх пък демонстрира посоката на мислите, ориентирана към безкрайните небеса. Зеленото е знак на спокойствието, смирението и възраждането.
Съществуват вярвания, че появяването на Христос на земята носи парченце от царството небесно и заради това, коледната декорация за дома е формирана от гирлянди, цветни лъскави топки, ангелчета и свещи. Витлеемската звездата на върха на елхата в действителност е знакът за обещанието на Бог за идване на спасителя на земята.

Кога се поставя

Светещата декоративна коледна декорация главно е външна и вътрешна. Това значи, че можете да декорирате както къщата или намиращите се на двора дръвчета, по този начин и да извършите празнична ситуацията вътре в жилището. Преди години елхата се е слагала към 24 декември и е стояла до към 30 декември. Днес в християнския свят е признато, че празничната украса се поставя през първата неделя на декември месец - тогава стартира подготовката за идването на Младенеца и украшението на елхата е част от това.

Кога е най-подходящото време да се подготвим

Добър вид е с настъпването на момента за украса, към този момент да сме се подготвили с нужните обособени детайли и концепциите за тяхното нареждане върху празничното дръвче. Това значи, че началото на последния месец от годината е добър мотив да стартираме подготовката за новогодишните празници. Традиционно през днешния ден към този момент се оферират разнообразни първокласни декорации, само че главно се употребяват:

Разноцветни гирлянди;

Кристални висящи топки;

Мигащи лампички;

Светеща звезда на върха.

Що се отнася до времето на престоя на коледната декорация, то тя обичайно към този момент е част от новогодишния празник, тъй че е признато да се смъкна на 6 януари. Разбира се, незабавно щом посрещнем Нова Година, на първи януари тя би могла към този момент да бъде свалена.

Точно в интервала на новогодишните празници, външната и вътрешна светеща коледна декорация в онлайн магазин 4sales.bg е на огромна ликвидация с цени на промоция, което разрешава преференциалното извършване на покупки и основаване на неповторима празнична конюнктура.
Източник: hera.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР