Коледа просто не би била Коледа без да се лигавите

...
Коледа просто не би била Коледа без да се лигавите
Коментари Харесай

„Празничните телевизионни овни изяждат гърлата ни, но стига ли ни коледните празненства?“

Коледа просто не би била Коледа без да се лигавите на дивана и да се присмивате на (купена от магазина) храна, до момента в който гледате по какъв начин някой различен готви нещо празнично.

Всъщност колкото повече кулинарни излъчвания ни хранят, толкоз по-малко готвим. Ние седим. Ние сме положителни в това. Някой в ​​историята на времето в действителност ли е следвал рецепта, до момента в който е гледал по малкия екран? Готови ли сте да тръгнете, когато Нигела извади своите занаятчийски меденки и органични подправки? След това закупувам книгите с предписания, само че те остават безупречни. Те в никакъв случай не са познавали добре извоюваното напръскване на зехтин.

Бърз взор към телевизионния указател тази Коледа и той се чете като меню, сервиращо часове излъчвания, свързани с храната. Апетитът ни за тези неща в никакъв случай не се засища. Досега имахме Celebrity MasterChef: Christmas Cook-Off 2023, The Hairy Bikers: Coming Home for Christmas, Jamie’s Christmas Shortcuts и – the plum in the pud – Амстердамската Коледа на Nigella. Знойният готвач зан...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР