Коледа идва след по-малко от седмица и все още не

...
Коледа идва след по-малко от седмица и все още не
Коментари Харесай

12 книги, които да подариш този празничен сезон

Коледа идва след по-малко от седмица и към момента не сте решили всички дарове?

Дори да сте си отдъхнали, знаейки какво ще оставите под елхата за близки и другари , празниците не се изчерпват единствено с Рождество Христово - занапред стартират имените дни!
 Да прекалиш с греяното вино без виновност – запознай се с GLÜ! Edna предлага Да прекалиш с греяното вино без виновност – запознай се с GLÜ!
Ако се притеснявате, че ще изчерпите концепциите си, побързайте към нашата изложба. Там ви чакат 12 оферти за всеки усет - и даже не е нужно познатите ви да са запалени читатели на художествена литература, с цел да изберете уместно заглавие за тях.

В случай че и вие смятате книгата за един от най-хубавите дарове, които може да получите, за какво не си извършите един подобен (или няколко) за самите вас?

Време е да си изберете нещо от галерията тук:
 12 книжни хрумвания за дарове  12 книжни хрумвания за дарове  12 книжни хрумвания за дарове  12 книжни хрумвания за дарове
А за дните на Рождество Христово ви припомняме да се отпуснете с някоe от следните тематични издания, които подбрахме за вас по-рано този месец:
 7 книги, с които да поканите магията на Коледа вкъщи  7 книги, с които да поканите магията на Коледа вкъщи  7 книги, с които да поканите магията на Коледа вкъщи  7 книги, с които да поканите магията на Коледа вкъщи
 годишен 2022 iStock/Edna.bg
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР