Коледа идва и както всяка година, магията на най-хубавия празник ще

...
Коледа идва и както всяка година, магията на най-хубавия празник ще
Коментари Харесай

Когато „Един Дядо Коледа не стига!“

Коледа идва и както всяка година, магията на най-хубавия празник ще ни завладее изцяло и ще ни води в света на приказките, където всичко е допустимо и до всяко положително създание стои най-малко още едно. В океана от послания, които чуваме постоянно по това време, едно по традиция се откроява ясно, а с него – и марката, който го излъчва. Емблематичните коледни акции на Coca-Cola са известни безусловно на всички места, носейки топлота и уют на фамилиите по света.

Символът на акцията – коледният камион , е основен детайл, с който ще запомним акциите на Coca-Cola през годините. В тях постоянно фамилията е на напред във времето, а страстта от срещата с обичан човек, който се прибира у дома за празниците, може да бъде усетена от дребни и огромни.

 Coca-Cola

Разбира се, Дядо Коледа е наложителен облик в акцията, само че не по-малко характерен и запаметяващ се е емблематичният коледен камион, който носи със себе си светлината и близостта на този споделен празник. Неговото идване е знак, че Коледа в действителност идва и е време да обърнем внимание на най-важното нещо в живота ни – времето, прекарано с околните ни хора. Преминавайки през годините, в които този знак на Coca-Cola е ознаменувал най-чаканото време от годината, стигаме до 2023-та, и това, върху което ще се фокусираме тази Коледа – шерването на положителните каузи и близостта с обичаните хора, обединени от обичаната им напитка.

 



 

В моменти като празничните, доста от нас си задават въпроса – бях ли задоволително добър със себе си и другите тази година, дадох ли най-хубавото от себе си в връзките си с тях? Коледа е най-подходящият миг да си дадем сметка, че положителните каузи, емпатията и шерването са тези неща, които ни вършат хора.

Именно в това се състои и магията на Coca-Cola – да ни подтикне към това да се съберем дружно, да си разкажем и споделим какво ни се е случило през годината и да бъдем положителни едни с други, макар разликите и моментите, в които сме разграничени. Всички положителни жестове и дела разкриват нашия вътрешен Дядо Коледа, тъй като истината е, че един не стига за всички и за всичко – би трябвало и ние да дадем нещо от себе си, с цел да стане животът ни малко по-добър и ярък.

 Coca-Cola

Точно това е и посланието на тазгодишната коледна акция на Coca-Cola – „ Един дядо Коледа не стига! “ и задачата му е да сплоти фамилиите, околните и приятелите в една светла и топла Коледа, която е изпълнена с положително . Без значение какви са подаръците и дали изобщо ги има, този празник е с цел да се опрем на уюта на фамилната прегръдка, да правим благородна постъпка и да зарадваме някого – със непретенциозен подарък или просто с наличието си, което постоянно е по-емоционално зареждащо, от който и да е подарък.

Всяко едно от тези дейности е израз на вярата, че „ Един дядо Коледа не стига “ и ние можем да се превърнем в подобен – за нас, за околните и фамилията ни, или за изцяло чужд човек на улицата. Новата коледна световна акция на Coca-Cola ще ви притегли с вдъхновяващата си реклама, която е снимана не къде да е, а в България – факт, пораждащ същинска горделивост. Излъчващ се в 80 страни по света, клипът започва с обичайния коледен камион и разкрива коледната магия под формата на приказка, въодушевена от тематиката за приемствеността и шерването на положителното.

И тъй като Коледа няма да е Коледа, в случай че въпреки всичко няма някакъв подарък, и тази година Coca-Cola ще влезе в ролята на положителния дъртак, като раздаде доста магични награди .

 Coca-Cola

Ако желаете да сте измежду късметлиите, сред 6-ти и 23-ти декември, би трябвало да влезете в приложението и да отговорите на въпроса „ Къде живее Дядо Коледа? “ , след което автоматизирано се включвате в томболата за огромната премия. А тя е повече от приказна - три екскурзии до Лапландия за двама, както и доста други изненади.

Стискаме палци на всички участващи и помнете – всеки жест на положително разкрива нашия личен вътрешен дядо Коледа и точно това трансформира празника в най-хубавия през годината. Вълшебен миг на споделена непосредственост и обич, двете най-важни условия, с цел да се заредим с сила и ентусиазъм за цялата 2024-та.
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР