Коледа и Нова година винаги напрягат семейния бюджет, защото освен

...
Коледа и Нова година винаги напрягат семейния бюджет, защото освен
Коментари Харесай

Покупки в последния момент: ТОП 5 на най-добри подаръци за Коледа

Коледа и Нова година постоянно напрягат фамилния бюджет, тъй като с изключение на храната, се постановат дарове. Всяко семейство отделя избран бюджет, само че в случай че не желаете да купите обичайните чорапи, то ето няколко готини и свежи хрумвания, които са след топ трендовете за дарове тази година.

5 Еър Фрайър

Повярвайте ни, този апарат е избавление! Има разнообразни типове, които да паснат на бюджета ви, само че надлежно цената ще се отрази на вместимостта и литрите. Този апарат е освен съвременен, само че сготвя отлично храната, доста по-здравословна е, а и един бонус - не харчи доста ток.

4 Смарт часовник

От следене на фитнес достиженията до най-прости уведомления, смарт часовниците оферират опция както да следим цифровия си живот без да се взираме непрекъснато в телефоните си, по този начин и да следим здравното си положение. Крачки, пулс и още забавни неща, които тази джаджа предлага.

Виж още: Андреа е гневна? Кобрата хвърли ръкавицата, призна за новата си жена

3 Плоча

Плочите се завърнаха мощно на музикалния пазар. Бройките са лимитирани, скъпи са, само че е много добра инвестиция, в случай че знаете, че има кой да се изразва на сходен подарък. Изборът е значителен, а на българския пазар към този момент има още веднъж магазини, от които да се снабдите с плочи.

Виж още: И Бог сътвори Марго Роби: Актрисата слиза от небето, с цел да изиграе Барби

2 Керамика

Да, вярно четете. Става въпрос за керамични чаши и чинии, само че с една детайлност - самите вие да участвате в изрисуването им. В страната към този момент има такива арт пространства, където пиете вино с другар, а в това време рисувате - или на платно, или на даден съд. Може да извършите нещо неповторимо и авторско, което да подарите на ваш непосредствен. Цената несъмнено е бо джоба на всеки.

1 Фотоапарат за моментни фотоси

Супер концепция, която още веднъж може да бъде бюджетна, в случай че се ориентирате рано. Фотоапаратите за моментни фотоси са чудесни в наши дни, когато всичко е цифровизирано и човек може да прави по 100 фотоси. Е, с този уред се постанова да помислите много, преди да щракнете.

Изображение: iStock Photos


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР