Коледа е перфектното време да зарадваме както близките си, така

...
Коледа е перфектното време да зарадваме както близките си, така
Коментари Харесай

5 идеи за коледния списък с желания

Коледа е съвършеното време да зарадваме както околните си, по този начин и себе си. Коледа е време за внимание, споделени моменти и жестове към хората към нас. Освен дарове обаче, през този интервал от годината, естествено започваме да вършим равносметка на миналите 12 месеца и да набелязваме своите цели и стремежи за идната година. А най-големият подарък е да осъществим личните си стремежи. Какви са те, вижте в нашия коледен лист с стремежи.

Да сме в крайник с трендовете

Новите технологии безспорно са част от нашето всекидневие. 5G опциите стават все по-масово публикувани при смарт телефоните и по тази причина празниците са съвършеният миг да бъдем в крайник с трендовете и да създадем подарък на себе си. Можем да избираме всред разнообразни 5G смарт телефони от всевъзможни класове и марки като iPhone, Samsung, Xiaomi и Motorola. А1 предлага понижения до 70% при смарт телефоните, и проект с 50% отстъпка, можете да ги разгледате.

Да пътуваме повече и да трупаме мемоари с околните си

За да бъде трогателен животът ни, би трябвало да поддържаме пламъка в себе си и да сме отворени към нови завършения. Почивка до екзотична дестинация сигурно ще ни топли през цялата година, гледайки фотосите, които сме създали с новите си смарт телефони, с цел да запечатаме специфичните моменти.

Да се грижим повече за себе си и значимите за нас хора

Натовареното всекидневие постоянно ни подготвя да подценяваме здравето и положителното си положение. На помощ тук идват смарт часовниците – с изключение на грациозен аксесоар, те са и доста потребни в всекидневието и ни оказват помощ да следим главните здравни индикатори и да сме „ в час “ със спортните си достижения. включват смарт часовници на производителите Huawei, Samsung и Xiaomi с до 70% понижение и проект Unlimited Ultra.

Да провокираме себе си

Какво е коледен лист с стремежи, в случай че в него липсва усвояването на най-малко едно ново умеене и откриването на нови занимания. Като ценители на положителната храна, в листата ни с стремежи включваме готварски курс, който би бил превъзходен мотив да се съберем още веднъж с околните си хора и да ги зарадваме с новите си познания и предписания. Още една отлична опция да впечатлим контактите си в обществените мрежи с висококачествени фотоси на кулинарни творби, снимани с новия смарт телефон.

Да бъдем по-добри хора

Коледа е време за жестове. Жестове към околните, към себе си, даже и към непознати. Включването в благотворителна идея ще помогне на някого в потребност, само че и ще стопли и нашите сърца по време на празниците. Тази година А1 дружно с техните сътрудници от фондация „ За положителното “ дават опция на всичките си консуматори да се включат в благотворителна акция, като платят сметката си през . Компанията ще закръгля сметките със свои средства и ще подари събраната сума на план „ Светулка “, които ще употребяват средствата, с цел да обновят детско поделение в страната.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР