Коледа е един от най-семейните празници. Може би дори най-семейният.

...
Коледа е един от най-семейните празници. Може би дори най-семейният.
Коментари Харесай

Да посрещнем Коледа в Родопите - където коледният дух е най-истински

Коледа е един от най-семейните празници. Може би даже най-семейният. Всеки чака този ден с неспокойствие - и дребни, и огромни. Пеем коледни песни, обградени от обич и приятния мирис на топъл шоколад, вкусни домашни курабийки и обичайни гозби. А светлините на елхата осветяват пътя на вярата, очите ни и демонстрират вътрешния ни свят. Оказва се, че всеки от нас има потребност от глътка коледно въодушевление в приятна атмосфера .



 

На този ден нормално фамилиите се събират пред коледната софра, като това е обвързано с доста работа и подготвяне от страна на домакините. Всеки дребен подробност е значим за празничното въодушевление, само че това е обвързвано и с доста труд, време и средства.

И като пресметнем плюсовете и минусите, дали не е по-изгодно да разчупим обичайното посрещане на Коледа вкъщи, с това да почиваме и да бъдем обгрижвани от общителните домакини в някой комфортен и прелестен хотел, се оказва, че празнуването в хотел е по-евтино, по-приятно и по-запомнящо се.



 

Разглеждайки разнообразни благоприятни условия, които да Ви предложим, екипът ни се спря на сърцето на Родопите, а точно Пампорово . Курортът обичайно е желана дестинация за пътувания освен от българи, само че и от доста чужденци. Приятната зимна атмосфера, общителните домакини и вкусната храна са единствено част от аргументите, заради които ние предлагаме.



 

Той е ситуиран на 50 м. от Ски център 2 („ Малина ”), в курортен комплекс „ ПАМПОРОВО ” и по едно и също време с това е сврян в уединението на родопската гора , в непосредствена непосредственост до естествена забележителност “Смърчово съзвездие ”, известна още като „ Тринадесетте братя ”.



 

Архитектурата е решена в актуален алпийски жанр, комбиниран с съвременен и бутиков дизайн на изчистени линии, уютно дърво и игра на светлината.



 

Смело можем да твърдим, че това е всичко, от което се нуждаете в коледната нощ. Че даже и повече!

Хотелът разполага с 14 двойни стаи, 5 студиа и 5 жилището, както и с всичко належащо за една пълноценна и спокойна зимна и лятна отмора – ресторант с панорамна тераса, лоби бар, детски ъгъл, ъгъл за фамилни и развлекателни игри, СПА център, ски дрешник за предпазване на лична екипировка . На територията на целия хотел е наличен безвъзмезден wi-fi .



 





Вижте техния Инстаграм тук!


Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР