Коледа 2022 г. не е много късметлийски за тези зодии.

...
Коледа 2022 г. не е много късметлийски за тези зодии.
Коментари Харесай

Тези зодии ги очаква тъжна Коледа. Те ще се чувстват самотни и отхвърлени

Коледа 2022 година не е доста късметлийски за тези зодии. Няма да получат мечтаните пожелания, а обичаният ще желае да отпразнува почивните си дни в друга компания.

Жените и мъжете от тези зодии могат да преживеят неприятни моменти, свързани с разочарования в любовта. Очакванията им няма да се осъществен, което прави Бъдни вечер и Коледа тъжно време за тях.

Тези зодии ги чака тъжна  Коледа

Краят на декември е интервал, в който любовните ви връзки могат да се заздравят – в случай че държите на някого, значи имате мощна потребност да го покажете и да се погрижите за бъдещето на връзката си. Повече от една сантиментална комедия споделя историята на двойка, която претърпява пробивни моменти по време на Коледа. Понякога обаче се случва да ги чакаме на вятъра. Любовният хороскоп за декември 2022 година сочи, че някои зодии ще преживеят неприятно отчаяние тъкмо.

Хората от тези зодии ще се усещат самотни и отхвърлени на празниците:

Рак

Зодия Рак се надява на знамение през целия декември. Въпреки че знае, че любовната му връзка е проблематична отдавна, той скрито се надява, че Коледа ще оправи всичко. В реалност обаче ще е друго. Любимият човек ще разгласи тъкмо в този момент, че не вижда бъдеще за тази връзка.

Водолей

Много неща ще се трансформират в живота на Водолеите през идващите дни. Ще разбере, че индивидът, с който е флиртувал от месеци, в никакъв случай не е имал съществени планове към него. Така че, когато си представяше взаимно бъдеще, той просто си губеше времето. Сега той може да разбере, че неговата мечтана половинка е била обвързана с някого отдавна.

Овен

Овните при започване на седмицата ще се усещат толкоз уверени, че даже няма да виждат проблеми във връзката си. Очакват го вълшебни празници в компанията на обичан човек, както и оферти за превозване на новогодишната нощ за двама. Поведението на неговата половинка ще се окаже потрес за него. През идващите няколко седмици тя няма да отговори на нито едно известие – все едно е излязла в конспиративност.

Източник: spiritell.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР