Колби Ковингтън ще се опита да вземе шампионския пояс в

...
Колби Ковингтън ще се опита да вземе шампионския пояс в
Коментари Харесай

Ковингтън заплаши, че ще отиде в WWE, ако не му дадат повече пари

Колби Ковингтън ще се опита да вземе шампионския пояс в полусредната категория, изправяйки се против първенеца Камару Усман в основното събитие на UFC 245 в Лас Вегас тази събота. Може да се окаже, че това ще бъде и последния дуел на Колби. Поне в случай че вярвате на думите му от последното му изявление.

" Не, не съм удовлетворен от това, което получавам. Плащат ми малко и ме подценяват. UFC би трябвало да ми вдигнат хонорара и в случай че не го напрвят, евентуално ще ме гледате в WWE. Това е. Казах ви го. Искам да се отдръпва от спорта след тази събота и да отида в WWE вечно. Да напусна този малоумен подкупен бизнес. "
Ковингтън не за пръв път насочва рецензии към UFC и Дейна Уайт, като даже заплаши с плесници президентът на организацията. Така че в случай че Колби стане първенец този уикенд, договарянията за заплащането му ще са много забавни.

" Всеки знае, че аз съм първенецът на Америка и първенецът на народа. Аз съм люибмият войник на Доналд Тръмп. Всеки знае, че аз съм индивидът и идва да ме гледа. "
Не е неистина, че Колби елементарно влиза в заглавията в медиите, изключително за идния си дуел, имайки поради че в същото събитие ще вземат участие трима първенци. А по отношение на прехвърлянето му в кеча - Винс Макмеън с ненаситност приема ММА бойци.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР