Колби Ковингтън не харесва това, което в последните няколко дни

...
Колби Ковингтън не харесва това, което в последните няколко дни
Коментари Харесай

Ковингтън: Джоунс не е герой, а фалшива отрепка

Колби Ковингтън не харесва това, което в последните няколко дни прави Джон Джоунс. Шампионът в полутежка категория излезе по улиците и се включи в митингите, като искаше да се увери, че хората няма да пострадат. Bones лиши спрейовете на младежи, които се готвеха да вършат графити, а малко по-късно дружно със свои другари стартира да чисти улиците.

@JonnyBones cleaning up the streets pic.twitter.com/PdulHfWv7N
— stub (@longlegstub) June 1, 2020 В това Ковингтън вижда скрита реклама от страна на Джоунс, който е във влошени връзки с Дейна Уайт и заплаши, че няма да се бие. Джоунс пожела повече пари от UFC за борба с Франсис Нгану, а Уайт твърди, че сумата била 30 милиона $. Сега Колби счита, че всички тези положителни каузи са за и Джоунс желае да се изкара воин, с цел да му е по-лесно в договарянията. Ето какво показа Колби за добрините на Джоунс:

“Най-смешното нещо при Джон Джоунс е това, че е приготвил камерата, която да го снима по какъв начин взима спрейовете на протестиращите. Много е занимателно, тъй като той е подправен, а се прави на воин. Пич, ти си лъжец, ти просто стреляше с оръжие и неотдавна те хванаха да шофираш пийнал.

Не си воин, след всичките стероиди и кокаин, които си приел. Джон, стой да се държиш като воин. Той проси пари от UFC, а по-късно изведнъж се появява човек с камера и Джоунс още веднъж е наивник. Той желае да наподобява като воин в договарянията с Дейна Уайт. Той е цялостен палячо и не заслужава парите.

Едно е да извършите неточност, само че друго е непрестанно да вършиме същата неточност, тъй че индивидът е пачавра и не би трябвало да му плащате нищо. Джоунс не трябва даже да се бие, той би трябвало да бъде осъден до края на кариерата си. Не знам по какъв начин може към момента да си в UFC, откакто си се провалил на толкоз проби.”

mma.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР