Колата на Милен Цветков е ударена, докато чакала на светофар.

...
Колата на Милен Цветков е ударена, докато чакала на светофар.
Коментари Харесай

Чака се обвинението на младежа, убил журналиста Милен Цветков в брутална катастрофа

Колата на Милен Цветков е ударена, до момента в който чакала на светофар.

© Булфото Още през днешния ден се чака да бъде повдигнато обвиняването на 22-годишният дрогиран водач, който нощес аргументи брутална злополука, при която почина журналистът Милен Цветков. По информация на bTV Кристиян Николов е арестуван в 4-то РПУ за 72 часа, а по-късно прокуратурата се чака да изиска и непрекъснат арест. Наказанието за това закононарушение, в което има и утежняващи условия, е сред 3 и 15 години затвор, сподели в понеделник пред медии шефът на Столична дирекция на вътрешните работи старши комисар Георги Хаджиев.

Още нощес стана ясно, че младежът е дал позитивен тест на място за съществуване на канабис и амфетамини в кръвта. Той е бил със спътничка в колата. Има удостоверение за правоуправление от 2016 година, както и " едно дребно нарушаване ", само че Хаджиев не посочи какво. По информация на bTV става дума още веднъж за прекосяване на червен светофар.

Абонирайте се за Капитал Четете безкрайно и подкрепяте напъните ни да пишем по значимите тематики Започва необятно следствие на бруталната злополука, което ще включва финансова и данъчна проверка на компанията притежател на колата и ще обхване и финансовите средства, с които е платен автомобилът. Това заяви Българска национална телевизия, като се базира на прокуратурата.

По неофициална към момента информация в медиите притежател на колата е компания на Десислава Николова, изпълнителен шеф на " Винпром Карнобат ", чийто притежател Миню Стайков е обвиняем корист с евросредства. Причинилият злополуката е неин наследник.

Милен Цветков е изчаквал на червен светофар с колата си на кръстовището пред софийския мол " Парадайз ". Джипът Audi Q 7 на младежа го удря откъм гърба с доста виока скорост. Според полицията няма спирачен път. Ударът е толкоз мощен, че колата на Цветков е извхърлена на 20 м. в кръстовището.

Милен Цветков е дълготраен ефирен водещ като името му се свързва изключително мощно с авторското предаване " Часът на Милен Цветков " по Нова телевизия, прекъснато през 2018 година В началото на този месец той стартира да води предаването " Алтернативата " с журналистката Генка Шикерова по TV1. То беше обявено като предаване " от самостоятелни и мислещи публицисти за самостоятелни и мислещи фенове " с продуцент Люба Ризова, също някогашен кадър на Нова. Журналистът щеше да навърши 54 година на 30 юли.
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР