Колата е построена на нова платформа, седанът се е променил

...
Колата е построена на нова платформа, седанът се е променил
Коментари Харесай

От Женева: Най-важното за новото Audi A6

Колата е издигната на нова платформа, седанът се е трансформирал фрапантно външно и вътрешно, станал е по-голям по-спортен и по-агресивен.

На автомобилното ревю в Женева бе показано новото Audi A6. Осмото потомство на седана се разграничава доста от предшественика си както външно, по този начин и вътрешно. Моделът става 7 мм по-дълъг (4,939 мм), 12 мм по-широк (1,886 мм) и 2 мм по-висок (1,457 мм). Седанът е построен на платформата MLB EVO, сходно на всички нови модели Audi.

Машината въобще не е наподобява на предшественика си, написа Аutonews. Новото A6 има мощна нападателна предна част, линията на осветлението е направена по този начин, че да наподобява, че колата постоянно гледа към пътя. Автомобилът има необятни, изпъкнали арки на колелата. Самите колела са по-големи от тези на предходното потомство. В най-простите настройка те са 17-цолови, в по-високия клас - 21-цолови, а в пакета за S-линията може да бъдат и 22-цолови.

 Снимка 344027
Източник:

От компанията в Инголщад означиха в Женева, че стартирането на изцяло самостоятелно транспортно средство ще отнеме известно време, защото светът би трябвало да стигне до много решения в юридически аспект. Въпреки това, Audi A6 към този момент е получил редица системи, които оказват помощ на лидера: самостоятелен паркинг, овакантяване и влизане в гаража, следене на лентата за придвижване и други. За задачата колата има набор от сензори и датчици (в взаимозависимост от конфигурацията те могат да бъдат до 12) и лазерен скенер.

Вътрешността на автомобила също е изменена фрапантно. Тя по-скоро се приближава до флагманския модел на марката A8. Само екраните вътре са повече обърнати към лидера, което акцентира, че тази кола е предопределена за този, който седи зад кормилото. Вътре съвсем всички механичните бутони са изчезнали, има единствено четири от тях - всички съществени бутони са сензорни.

 Снимка 344028
Източник:

За премиум бизнес седана са готови четири вида окачване: от най-обичайните до пневматично. Двигателната гама първоначално също ще бъде с един TFSI и четири TDI мотора. А мощностите - от 204 до 340 конски сили и оптимален въртящ миг - от 400 до 620 Нм.

Бензиновият 3.0-литров мотор разрешава оптималната скорост от 250 км, като от компанията още не разкриват данните за ускоряването от 0 до 100 км в час.

Трилитровите дизелови елементи работят с 8-степенна автоматизирана предавателна кутия, а 2.0-литровият дизелов и бензиновите мотори са оборудвани със седемстепенния " робот " S tronic. В композиция с това задвижване на четирите колела колата работи по подобен метод, че задният мост се включва, когато е належащо.

Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР