КОЛЪМБЪС, Охайо (АП) — Републиканският губернатор Майк ДеУайн от Охайо

...
КОЛЪМБЪС, Охайо (АП) — Републиканският губернатор Майк ДеУайн от Охайо
Коментари Харесай

Губернаторът на Охайо Майк ДеУайн заобикаля подкрепяния от Тръмп Бърни Морено с първична подкрепа от Сената на САЩ

КОЛЪМБЪС, Охайо (АП) — Републиканският губернатор Майк ДеУайн от Охайо се раздели с Доналд Тръмп в понеделник и поддържа щатския сенатор Мат Долан против подкрепения от Тръмп предприемач Бърни Морено в тристранните първоначални избори на Републиканската партия за място в Сената на Съединени американски щати.

В разрива с някогашния президент Деуайн назова Долан най-хубавият късмет на партията да победи настоящия президент на Демократическата партия Шерод Браун през Ноември.

Браун се счита за един от най-уязвимите демократи в Сената, който се стреми да бъде избран отново тази есен, до момента в който Долан се показа като сдържан републиканец и единственият претендент в своите първоначални избори, който не търси интензивно поддръжката на Тръмп.

В писмо до съгражданите си от Охайо Деуайн и брачната половинка му Фран ги приканиха да гласоподават за Долан. Те похвалиха Долан за неговата „ работа, опит и честност “ и написаха: „ Той слуша. Той се бие. И той знае по какъв начин да реализира резултати за Охайо. “

Решението на DeWine акцентира продължа...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР