Колаж You tubе, БНТ, Фейсбук, btvnoviniteДвете от водещите ни телевизии

...
Колаж You tubе, БНТ, Фейсбук, btvnoviniteДвете от водещите ни телевизии
Коментари Харесай

БНТ и bTV променят програмите си в Деня на национален траур

Колаж You tubе, Българска национална телевизия, Facebook, btvnovinite

Двете от водещите ни малките екрани направиха промени в предаванията си за 24 ноември, сряда.

БНТ променя програмната си скица на 24 ноември, сряда - Ден на народен траур в памет на жертвите, починали при пожар, зародил в Дом за възрастни хора в село Рояк, община Дългопол, на 22 ноември, и на починалите в тежката катастрофа с рейс на автомагистрала „ Струма “ на 23 ноември, оповестиха от публичната телевизия

Ръководството и чиновниците на Българската национална телевизия са съпричастни с нещастието и показват съболезнованията си към околните и фамилиите на починалите.

На 24 ноември, Ден на народен печал, БНТ няма да излъчи повторения и планувани развлекателни излъчвания, а в настоящите излъчвания няма да има тематики с развлекателен темперамент.

Повторението в 13:30 ч. и новия епизод в 19:00 ч. на „ Последният печели “ ще бъдат сменени с „ В.А. Моцарт – РЕКВИЕМ “ и „ БНТ представя: Йоан Кукузел /повторение/ “.

Няма да бъдат излъчени и предаванията „ Бързо, елементарно, вкусно “ (16:00 ч.) и „ Музика безспир “ (21:00 ч.), като на тяхно място в програмата са планувани документалните филми „ Разговор с Рицар “ и „ Екатерина “.

Детският блок се понижава с 15 минути, анимационните филми и тв сериалът „ Когато сърцето зове “ се заменят с „ Горе на черешата ".

bTV променя програмата си, като няма да бъдат излъчени повторенията на развлекателните продукции “Комиците и другари ” и “Шоуто на Николаос Цитиридис ”. Планират се и спомагателни промени в програмното наличие, написа dunavmost.com.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР