Колаж Вихогон.бг: Цъка бомба“ във ФерматаЗадуха съвсем друг вятър в

...
Колаж Вихогон.бг: Цъка бомба“ във ФерматаЗадуха съвсем друг вятър в
Коментари Харесай

Цъка „бомба“ във Фермата

Колаж Вихогон.бг: Цъка „ бомба “ във Фермата

Задуха напълно различен вятър в стопанството на „ Фермата “ и е напът да издуха перчема на Петър.

Най-сетне дамите на „ Елбетица “ се замислиха за ситуацията си в стопанството откакто и Сергей напусна тима.

Той няколко пъти опита да приказва с тях, да им обясни обстановката, само че нито една от тях не се замисли даже защо приказва.

Но мухата бе пусната и си свърши работата, видя Вихрогон.бг.
Дамите най-накрая започнаха да разискват ситуацията си и клопката, в който са се вкарали.
Ние не си изиграхме никак добре картите, Петър ни изигра.

Той знае, че ние в никакъв случай няма да го изгоним, тъй като той прави тактиките.

Ние можем да обърнем играта в случай че решим.

Или играем по свирката му, или вършим бомба, показа с останалите Ния, която беше и най-върлия почитател на Петър след Емилия.



Петър, към този момент от позицията на завършило съревнование се явява коментатор в профила си и изяснява за какво и по какъв начин се е случило всичко от негова позиция.
“Как останахме единствено дами в тоя тим? ” – Присиана
1. Играят 3:3 мъже, Елбетица пада – Гого излиза!

2. Играем аз, Станислав и Линда, падаме, Станислав се показва най-зле и е отровен за тима (мнозинството счита по този начин!), гласоподаване – Станислав излиза единомислещо!

3. Сергей развява бялото знаме и бяга в Канатица!



Защо избрахме Линда?

– тъй като тогава бяхме 6 мъже на 5 дами и моята персонална логичност беше, с цел да сте спокойни да изравним салдото мъже/жени, просто тъй като в никакъв случай не съм имал никакви секрети проекти, за които единствено внушения и обвинявания се чуват, и се лее мръсотия но доказателства никакви!

Междувременно тези, които били прогледнали са болшинство обаче скрито точат ножовете и чакат гърба на Петър да им пристигна в комфортна позиция (ама да свърши още малко работа, че пликове за отваряне има), до момента в който той не стопира да мисли по какъв начин всички да са добре!

Нали никой не си е мислел, че всички 12 ще стигнат на край?

Моята единствена логичност за гласоподаване СРЕЩУ е, кой е минимум потребен за Елбетица. Това е, просто е, няма тактика.

♟️Момичета какви пешки, вие сте царици от доста от дълго време, играта от доста от дълго време е във вашите ръце, елементарна математика…♟️



Двамата останали мъже от Елбетица, които до момента бяха загадка съпротива на Петър започнаха да се ослушват и да схващат, че нещо се готви.

Играта стигна до прага и момента, в който хората стартират да мислят самостоятелно, сподели Жоро, само че към този момент дамите не са споделили проектите си с тях.
Източник: vihrogon.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР