Колаж Тошко Йорданов скочи на премиера и финансовия министър.ИТН стои

...
Колаж Тошко Йорданов скочи на премиера и финансовия министър.ИТН стои
Коментари Харесай

Тошко Йорданов: Кирил Петков и Асен Василев рекетират ИТН и МРРБ

Колаж

Тошко Йорданов скочи на премиера и финансовия министър.

Има Такъв Народ стои зад кандидатурата на Любомир Каримански за гуверньор на Българска народна банка. Това заяви Тошко Йорданов от " ИТН " на влизане в Министерския съвет, където се организира съдружен съвет.

" Това, което правят Кирил Петков и Асен Василев е политически рекет върху " ИТН ", върху Министерството на районното развиване. Рекет върху всеки един водач, приказвам за строителните компании. Рекет върху всеки, който си изхранва семейството - било то служащ в строителна компания и ли елементарен служащ, който кара валяк ", подлага на критика остро Йорданов.

По-рано министър председателят Кирил Петков разгласи, че Политическа партия няма да поддържат кандидатурата на Каримански след отдръпването на техния претендент Андрей Гюров.

Също по този начин той съобщи, че ще предложи на съдружния съвет засилен надзор по разплащането със компаниите, които в прорез със закона са направили строителни дейности по време на ръководството на ГЕРБ.

" Ще предложим всяко твърдяно строителство да премине през техническа инспекция от експертна комисия. Всяко заплащане по тези контракти към всяка от компаниите първо би трябвало да бъде утвърдено от антикорупционната комисия на Народно събрание ", добави Петков.

" На всичко от горната страна Петков и Василев си разрешават да споделят, че там има някаква спекулация на ГЕРБ, която загатват, че ние ще вземем и ще продължим. Това решение е по концепция на премиера, беше подкрепено от финансовият министър да влезе в Народното събрание, а текстът беше редактиран персонално от Кирил Петков и неговата сътрудничка Лена Бориславова ", добави представителят на Има Такъв Народ, написа Novini.bg.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР