Колаж Терминал 3Данаил Кирилов е в основата на закона за

...
Колаж Терминал 3Данаил Кирилов е в основата на закона за
Коментари Харесай

Терминал 3: Новият правосъден министър на България е момчето за всякакви правни поръчки, които противоречат на правото и законите

Колаж Терминал 3

Данаил Кирилов е в основата на закона за цензура на медиите под маската закон за персоналните данни 

Премиерът Бойко Борисов предложи шефът на правната комисия в Парламента Данаил Кирилов за министър на правораздаването. Очаква се той да бъде определен от Народно събрание в петък.

На Данаил Кирилов, който ще бъде определен до края на седмицата за министър, Борисов сложи и първа задача. И тя е ремонт точно на антикорупционния закон. Причината – има грама от Европейската комисия, в която се упорства и общинските съветници да подлежат на обявление и инспекция на имущество и спор на ползи. Съветниците бяха извадени от закона наскоро (по предложение на ГЕРБ) с претекст, че са прекалено много и това затруднява работата на КПКОНПИ, оповестява “Клуб Z ”.

Друг негов непосреден приоритет ще бъде Механизмът за съдействие, по който Европейска комисия прави оценка напредъка по въпросите за върховенството на закона на България и Румъния. Да ви напомним през вчерашния ден зам.-председателят на Комисията Ханс Тимерманс сподели, че България и Румъния са урок за Европейски Съюз. Негативен.

“Трябва да имаме поради този урок, когато започваме бъдещи договаряния за присъединение – въпросите за върховенството на закона, разделянето на управляващите. Тези въпроси би трябвало да бъдат авансово решавани ”, бяха думите на конференцията му, отдадена точно на върховенството на закона и още: “Бях огромен бранител на приемането на България и Румъния, това би трябвало да бъде ясно. Очакването механизмът бързо да реши въпроси, които още авансово е трябвало да бъдат решени, бе прекомерно оптимистично ”.

Въпреки тази рецензия Тимерманс изрази вяра, че Механизмът по наблюдението може да отпадне още до края на тази година, ако… България извърши рекомендациите на Европейска комисия.

Данаил Кирилов е прочут като момчето за всевъзможни “правни ” поръчки, които главно опонират на правото и законите, показва Терминал 3. И когато това стигне до неговото схващане или до съзнанието на господарите му, нормално след бурна социална реакция, следва промяна на правото и законите, тъй че поръчката да бъде изпълнена.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУК document.domain = `petel.bg`; function resizeIframe() { document.getElementById( " ab045861 " ).style.width = `0px`; document.getElementById( " ab045861 " ).st
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР