Колаж Стопкадър Нова Тв, Мая Манолова попиля премиера.Властта беше напълно

...
Колаж Стопкадър Нова Тв, Мая Манолова попиля премиера.Властта беше напълно
Коментари Харесай

Мая Манолова: Денков прекрачи моралния код, наричайки терористи хората, които ни хранят

Колаж Стопкадър Нова Тв,

Мая Манолова попиля премиера.

Властта беше изцяло неподготвена за рецесията със земеделците. Тя беше предстояща още от 15 септември, когато падна възбраната за импорт на украинско зърно, царевица, рапица и слънчоглед. Денков прекрачи моралния код, наричайки терористи хората, които ни хранят.

Това съобщи за " Офанзива с Любо Огнянов " по Нова Тв Мая Манолова, ръководител на " Изправи се, България ".

" Трябва да има повече почитание към тях, изключително откакто измиха срама от държавното управление. Докато останалите страни, които страдат от украинския импорт, продължиха възбраната, нашият кабинет единствен клекна на европейските служители. Благодарение на държавните управления на Полша, Унгария, Словакия и на митинга в България, бяха подхванати ограничения ", разяснява тя. 

По думите ѝ няма съвсем никаква връзка сред цените на суровините и на питателните артикули. " Млякото на 70 стотинки се заплаща на фермерите, а в магазина се продава на 3,20-3,50 лв.. Причините за фрапантно и незаслужено високите цени на храните у нас са две. Най-голямата е неналичието на ограничения от страна на държавното управление, а също така няма и съглашение с огромните вериги за преодоляване на цените. Няма европейска страна, която да не е подхванала ограничения. Ние предложихме решение - таван на надценката от 10% на 25 съществени продукта ", съобщи Манолова.

Според нея есента и зимата ще бъдат тревожни за потребителите. " Има нелоялни търговски практики, понижава се грамажът. Така се подвеждат потребителите, че не е вдигната цената. Контролните органи - КЗП да вземем за пример, би трябвало да се намеси ", счита Манолова. И добави, че чака Ваня Григорова да продължи да се бори против модела " Борисов ", както е направила тя с кандидатурата си за кмет за София. " Надявам се изборите да не бъдат откраднати от нея ", добави Манолова.  
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР