Колаж , снимка Фейсбук, Братя ПрошекРазкриха къде се е изолирал

...
Колаж , снимка Фейсбук, Братя ПрошекРазкриха къде се е изолирал
Коментари Харесай

Ето в каква резиденция се самоизолираха Кирил Петков и Лена Бориславова

Колаж, фотография Facebook, Братя Прошек

Разкриха къде се е изолирал министър председателят на България.

Кирил Петков вкара нова смяна, този път във връзка с резиденция „ Лозенец “. Оказва се, че той е първият министър председател, който употребява постройката, с цел да се настани там, макар заповедта, призната от Министерството на защитата, написа " Трибюн ".

В документа, с който по всичко проличава Петков не се е срещнал категорично е написано, че резиденция „ Лозенец “ и залите й се употребяват за мероприятия на Министерството на защитата и Българската войска. Когато е свободна, тя може да бъде наемана от частни или юридически лица против подписване на контракт и заплащане на наем.



Единственият метод за даване на резиденцията на министър председател, президент и ръководител на Народното събрание е провеждането на протоколни мероприятия в осъществяване на държавната политика.



Явно обаче местоположението се е харесала на Петков и вместо да отиде в Бояна, която резиденция е разполагаем на Министерски съвет, той и Лена Бориславова са решили да се карантинират в тази на Министерството на защитата. Остава въпросът дали Стефан Янев е подписал и разрешил това карантиниране и прилагане на резиденцията, макар експлицитната заповед за нейното прилагане?

От видеообръщението, което Петков пусна по-рано излиза наяве, че той употребява освен кабинетите, само че и залите на резиденцията. 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР