Колаж от снимки, разкриващ отношението на Саудитска Арабия към световните

...
Колаж от снимки, разкриващ отношението на Саудитска Арабия към световните
Коментари Харесай

NO COMMENT! КОЛАЖ ВЗРИВИ СОЦИАЛНИТЕ МРЕЖИ! ФЕЙСБУК ГЪРМИ: Да не говорим за нашия началник...

Колаж от фотоси, разкриващ отношението на Саудитска Арабия към международните водачи, набира скорост в обществените мрежи.



През 2007 година съветският президент Владимир Путин за последно отива на формалното посещаване в Саудитска Арабия. Държавният глава освен, че е посрещнат персонално от предшественика на крал Салман – Абдула, само че и бива охарактиризиран от него с думите "Човек на мира, на справедливостта и правото ".

Когато през 2017 година америкаснкият президент Доналд Тръмп дойде в Саудитска Арабия, също бе посрещнат от самия крал Салман. В негова чест беше застлан червен килим, а Мелания Тръмп даже нямаше на главата шал и не се поклони.

Редица международни медии означиха, че Саудитска Арабия поставя всички старания, с цел да смае и впечатли Доналд Тръмп, с цел да се утвърди като водещ състезател на международната сцена и да изтика встрани противника си Иран.

Кралството уреди зашеметяваща стратегия от събития за двата дни, в които Тръмп беше посетител. Саудитците поканиха най-различни персони като суданския президент Омар ал Башир, упрекнат във военни закононарушения от Международния углавен съд, водещия от телевизия "Фокс нюз " Брет Байър, харесван от Тръмп и неговите последователи, и американския кънтри артист Тоби Кийт, който пя пред аудитория единствено от мъже в саудитската столица Рияд.

Сега дано напомним визитата на Барак Обама в Саудитска Арабия. По време на визитата му нямаше червен килим, крал Салман нямаше къде да бъде открит. Мишел Обама имаше кърпа, а американският президент подгънал кръста приветства саудитския крал в бездънен реверанс.

Идентична е обстановката и с визитата на Ангела Меркел . Не единствено че направи бездънен реверанс пред крал Салман, само че от Кралството по никакъв метод не демонстрираха почитание към немския канцлер. Напротив, тя отнесе безчет рецензия по тази причина, че не се е съобразила с дрес-кода при визитата си на крал Салман и не се е забрадила.

Да не приказваме за нашия шеф.

С тези думи извънредно изчерпателно някогашният прокурор Роман Василев, който също е разгласил въпросния колаж в персоналния си Facebook, разказва визитата на българския министър председател при саудитците. Освен с дълбокия реверанс пред крал Салман, визитата на Бойко Борисов остава в историята с нелепия танц със саби арда, за който отнесе безчет насмешки.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР