Колаж Нова нюз, Тошко Йорданов от Има такъв народ“ обясни

...
Колаж Нова нюз, Тошко Йорданов от Има такъв народ“ обясни
Коментари Харесай

Тошко Йорданов: Има такъв народ подкрепи демонстративно Делян Пеевски

Колаж Нова нюз,

Тошко Йорданов от „ ИТН “ изясни за какво са подкрепили предлагането Делян Пеевски да стане член на Комисията по конституционни въпроси.



„ Подкрепихме извънредно демонстративно Делян Пеевски, точно тъй като Христо Иванов от „ Демократична България “, по какъв начин да кажа, за по този начин наречената конституционна промяна, отиде при Делян Пеевски и персонално на крайници в неговия кабинет, да го моли за поддръжка, а по-късно се вършиха, че не са с Делян Пеевски. Затова ние напълно демонстративно им показахме, че са с Делян Пеевски. Да си го носят, да се съветват, да си вършат дружно правосъдни промени и оферти. Дали ще се включим, нямам никаква визия какво се намислили. Няма диалози с нас, няма нищо изпратено, няма конкретика. Единствената конкретика досега е, че те потърсиха поддръжката на Движение за права и свободи и си я имат в този момент “, съобщи Йорданов по Нова нюз.

„ Делян Пеевски е юрист и право на Движение за права и свободи е да оферират, който желаят в тая комисия, а ние постъпихме политически, тъй като в последна сметка Христо Иванов с кой приказва - с Делян Пеевски, с специалиста Делян Пеевски, от него е желал поддръжка. Така че тоя въпрос го задайте на Христо Иванов, който не знам какво правеше на Росенец преди две години, с изключение на да се разноски с водно колело. Явно тогава е договарял Делян Пеевски, ядоха дружно сладолед, разходиха се на плажа “, добави Тошко Йорданов.

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР