Колаж Нова и БНТВидно е, че между новите партии в

...
Колаж Нова и БНТВидно е, че между новите партии в
Коментари Харесай

Хаджигенов за Тошко Йорданов: Заяви, че който гласува с ГЕРБ е предател, а на правната комисия направи точно това

Колаж Нова и Българска национална телевизия

Видно е, че сред новите партии в Народното събрание надалеч не царува единодушие, само че сплотяващата ги сила против ГЕРБ е водеща.

" Да не забравяме, че към този момент всички сме политици, в това число и аз. Казват едно и вършат друго, като аз съм единствения който не го прави ", съобщи Николай Хаджигенов във връзка своя сътрудник Тошко Йорданов от ИНТ.

Хаджигенов съобщи, че от трибуната сутринта Йорданов е декларирал, че който гласоподава с ГЕРБ, прави коалиция с тях, а вечерта на правна комисия направи тъкмо това, само че това надали значи, че към този момент са в коалиция и би трябвало да се приказва деликатно.

" Със сигурност гласоподавателите на партиите от митинга ще бъдат разочаровани, в случай че трите опозиционни партии не сформират кабинет. Водим неофициални диалози, ние имаме настройката да се прави държавно управление от ИНТ, само че не ни дават сигнали и, това което знаете вие, знаем и ние. Ако приемем, че ИНТ ще върне мандата би трябвало да се положат старания от третите, пък въпреки и до края на годината да се сформира държавно управление ", съобщи Хаджигенов пред Нова телевизия, представен от Пик. Той добави, че в случай че се стигне до предварителни избори Патриотите ще влязат, тъй като ще се обединят.

За думите на Българска социалистическа партия, че подават ръка на партиите от митинга, част от които са били и те и за кражбата на хрумвания, Хаджигенов разяснява, че се събират остри камъни и се хвърлят искри. Според него Българска социалистическа партия пишели невероятни неща за митингите и той се чуди дали е бил на същите митинги. " Нинова направи две оферти от трибуната, а  мораториумът беше вкаран в комисия и ще бъде изработен както би трябвало, с цел да бъде гласуван ", съобщи Хаджигенов.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР