Колаж флагман.бгОт БСП определиха новината, че ски легендата Марк Жирардели

...
Колаж флагман.бгОт БСП определиха новината, че ски легендата Марк Жирардели
Коментари Харесай

След случаите с Гинка и Марк Жирардели: БСП очакват Майкъл Фелпс да поеме на концесия българските плажове

Колаж флагман.бг

От Българска социалистическа партия дефинираха новината, че ски легендата Марк Жирардели е купил „ Юлен ”, като цялостен парадокс.
След съвещание на Изпълнителното бюро на партията депутатът Крум Зарков разяснява: „ Снощи в навечерието на ски сезона всички бяхме сюрпризирани от следващата изключителна вест. Ски първенецът Марк Жирардели се оказа притежател на сдружението концесионер на най-големия ни ски курорт. Миналата година, по това време също, Гинка Върбакова се оказа покупател на ЧЕЗ. Днес Марк Жирардели купува „ Юлен ”. Само може да се питаме какво ще се случи оттук насетне. Може би лятото концесионирането на Черноморието ще отиде при Майкъл Фелпс. Това е подобен парадокс! Мислим, че подигравката с българските жители доближи нощес своя разцвет. ”, написа флагман.бг.

От Българска социалистическа партия упорстват за цялостна информация по отношение на притежателя на „ Юлен ” и за Марк Жирардели.
„ Кога го е придобил? Срещу какъв брой пари? Какво е отношението му към концесията, към възможни нарушавания на тази концесия, за които се приказва. Всичко на масата, тъй като въпросът е доста, доста значим! Това, че българската стопанска система поредно и несъмнено минава в ръцете на подставени лица, е реалност, явен за всички като се изключи държавното управление ”, съобщи още Крум Зарков.

Според него има опити за опълчване на българските жители, тъй като едни стачкуват за запазване на природата, а други – за развиване на ски курортите.
Зарков счита, че двете неща могат да се съвместят, в случай че страната и концесионерите са почтени.

„ Докато същинските контрагенти се крият зад подставени лица и офшорки и страната се прави, че не го вижда, нито ще имаме лифтове, а скоро няма да имаме и планина ”,заключи депутатът и зам.-председател на парламентарната група на „ Българска социалистическа партия за България ”.

Лидерът на БСП Корнелия Нинова разяснява от своя страна, че нямат никакво доверие на Комисията за енергийно и водно контролиране (КЕВР). Повод за думите й са решенията, свързани с нарастване на цените на водата, тока и парното.

Депутати от „ Българска социалистическа партия за България ” инициирали чуване на представители на КЕВР в парламентарната Комисия по енергетика в четвъртък.

Нинова изрази съмнения, че комисарите от регулатора се предоверяват на подадените от другите монополисти документи за вложения и не вършат инспекции на място.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР