Колаж: chernomorepfc.bgФутболистите на Черно море Виктор Попов и Илиан Илиев

...
Колаж: chernomorepfc.bgФутболистите на Черно море Виктор Попов и Илиан Илиев
Коментари Харесай

Виктор Попов и Илиан Илиев играха при победа на младежите на България

Колаж: chernomorepfc.bg

Футболистите на Черно море Виктор Попов и Илиан Илиев излязоха титуляри при успеха на младежите на България 3:0 над Естония в София. Юношата на „ моряците ” Ертан Томбак, който играе за Славия, също стартира в главния състав и вкара втория гол.

Младежкият народен тим на България беше покрай европейските финали, само че магията на 17 ноември не сработи. Момчетата на Александър Димитров отнесоха Естония, само че по същото време Полша удари Латвия с 3:1 и успеха ни на стадион " Славия " стана безпредметна. Естонската мрежа поразиха с хубави изстрели Лъчезар Котев (28), Ертан Томбак (31) и Калоян Кръстев (88), като първото попадение беше същински шедьовър, написа Спортал.бг.

Трябва да се отбележат и огромните кадрови проблеми, които съпътстваха нашия състав преди срещата. Така България продължава да няма присъединяване във заключителен кръг при младежите от пролетта на 1990 г.  

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР